• viktualia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis - hejar på och grattar jag också...


    Ego - är helt klubbad i skallen av väderomslag, en alvedon gjorde noll nytta. Trollet är i livskris pga vaccin... hans feber är på väg upp och vrålandet gör nog sitt till... näeee.. misär... smartaste lösningen: gå och sova....


    /Vickan
    - som känner sig så långt ifrån födelsedagsweekend i NY som man bara kan komma... men men... vet ju anledningen till eländet så då är det ju ändå ett greppbart elände...

  • viktualia

    Parnassia - fniss fniss.. Är inte så förvånad över att just du gick lös på Lantmäterilänken.. hihihihi!


    Och själv är jag just konstaterade onormal efter att ha läst ditt testmail... ha ha ha.. blåa skruvmejslar here I come!


    AM - jag är HELT emot bilder i ansökningar! Men det beror kanske på arbetsplatsen. När nån söker jobb där jag jobbar och bifogar bild så skakar vi oftast på huvudet. Onödigt och ovidkommande med utseendet... Har dock sett kompisars jobbansökningar där bilden lagts in snyggt i layouten.. hm.. svår fråga...


    Koko - japp vi sitter på mycket skum kunskap här i tråden!! *fnittrar* Lantmäteri är inte min specialitet men på mitt mystiska jobb får man fuska i många världar!!!


    Ego - Trollet har fortfarande lite feber och är slöare och gnälligare än vanligt, men han sov helt ok i natt. Fick sova i dubbelsängen eftersom han pep så när han skulle sova. Första passet sov han under makens täcke = KOKHETT Troll. Gallerfilten gjorde susen när jag upptäckte värmeslaget... - i serien "pinaler jag skaffat efter tips i tråden och som jag har nytta av"

  • viktualia

    Pirr - tjeeena!!! Var i dina trakter i helgen som gick minsann!! Och tråddejt blir det 12 juni i Sthlm. Enligt plan A blir det picknick med skumpa. Någon plan B har inte utarbetats än..


    Trist att du är sjukskriven *kramar om*

  • viktualia

    gaaaa tycker synd om både Trollet och mig.. hans feber har inte gett sig och mitt tålamod prövas eftersom han smågnäller och gallskriker om vartannat...  Ska ut på prommis när jag har ätit lunch. Ska hämta ut nya glasögon ("liiite trött på att ha tasiga dito") och köpa myggnät till vagnen..


    Snaily - då är jag nog din motsats. Jag har oftast packat upp max 15 min efter att jag kommit hem.. oavsett omfattning på resan... sån kan man tydligen också vara.. hm..

  • viktualia

    fniss... avdelningen lyxproblem... nu har Trollet somnat i mitt knä... vore trist om han vaknade när jag beger mig mot köket.. men men... sånt är väl livet..


     

  • viktualia

    Nenne - sluta knarka nu!! du är ju med barn!! hur ska det gå för Pricken III?!? ujuj...


    PB - såg du min långa utläggning om din tomt? det inlägget försvann kanske i den allmänna röran...


    Ego - shoppingtur med argt Troll... men men...fick med mig två par nya glasögon, ett myggnät till vagnen, en pannlampa och så har jag hällt i mig i en milkshake! najs men SÅÅÅÅ svettigt att vara ute!

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-05-19 16:58:00 följande:
    ballerina kladdkaka är också knark! 
    japp! helt korrekt! precis som min variant på vetebröd som jag bakade häromdagen. farligt!
  • viktualia

    AM - de där kakorna lät ju dessutom lättbakade....

    Pirr - grattis till graviditeten!!!Och Lergigan Comp räddade min höst, skulle inte våga äta utan koffein... blir dåsig av annan antihistamin också...

    PB - eländigt nog har snigeljävlarna dykt upp även i vår trädgård. Brorsan tog död på två igår. Får väl vara nöjd över att det dröjt till nu..

    Ego - ska bjuda en mammakompis på lunch och eftersom det är strålande väder så tänkte jag att vi skulle sitta ute. Men på gatan utanför vår tomt pågår dels nåt grävarbete i gatan och dels håller en av grannarna på att riva sitt garage byggt i betong. Snygg timing! Och tur att tomten erbjuder mer än en uteplats. Få se om det blir balkongen eller baksidan...


    Hormonsprial - måste fråga er... har haft den insatt i snart en månad. Jag skvättblöder hela tiden.. alltså minst en gång per dag är pappret lite rött när jag torkar mig. Behöver knappt ha trosskydd men det är ju lite störande.. känns inte helt ok att härja runt i sänghalmen utan att först säkra med handduk el annat okänsligt ovanpå det vita lakanet... antar att detta går över?!?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen