• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Kikar in i nya tråden för att visa att jag hittat hit!


    {#lang_emotions_cheers} för BS trådstart!


    Nu ska vi strax ha gäster som ska få kalasa på resterna från igår!

  • MSW

    Bs: Vad roligt att Iris gillade det! *vill också rida*


    Vickan: Vi har köpt vår på IKEA (man får den för typ halva priset om man är family medlem) och vi var jätte nöjda med den!


    Blivande fru muffin: Kan tänka mig att det blri ännu mer irriterande med alla som vet bäst när det gäller graviditeter när man tillhör din yrkeskår! Roligt när du tittar in hur som!!

  • MSW
    viktualia skrev 2010-04-25 16:09:27 följande:
    MSW - jaaa jag har också spanat in den på IKEA... minst sagt billig med familyrabatten... Frågan är om den duger.. Hur mycket batteri slukar den?
    Man behöver juh typ 4-5 batterier/enhet, men vi upplevde nog inte att den drog så mycket batteri.. Men det beror juh såklart på hur mycket man använder den.. Jag vet inte om vi använde den mycket eller lite..
  • MSW

    Godkväll!


    Mugglan: Vad härligt att du trivs så bra i huset! När du var så tveksam innan!


    Här har vi klarat av 3 omgångar gäster på två dagar så det känns som vi inte gjort annat än varmt mat och dukat bord på hela helgen! Åh ja, vi har hunnit med lite Wii (Sports resort) också mellan varven, och så har jag lagt upp vårt barbord till bortskänkes och det kommer någon och tittar på det på fredag, och så idag la jag upp vår vagn (ska juh köpa sulky) och imorgon kommer det en tjej och kollar på den! Så skönt när man får tummen ur och ta tag i saker!


    Imorgon är jag ledig också, sen börjar jag ny kurs på tisdag, och jag är måttligt påhugget för det känns det som..


    Jag har förresten börjat fantisera om en iPhone, har juh en del buss tid att fördrova, och då blir det en del surfande med mobilen, och den jag har är inte super smidig att göra det med.. Så vi får väl se..


    Ha en bra vecka allihopa!


    kram

  • MSW

    God middag!


    Här har vi varit ute sedan klockan 10, har en son som inte vill gå in om man väl kommer ut.. (Värre var det när det var halvmetern snö, men det är juh förståligt).. Men nu ligger han och sover i vagnen så jag passar på att sitta här lite! har med lite råkningar att ta tag i (tack för påminnelsen passion!).. Sen ska jag beställa pelargoner till mig och lite andra växter åt syrran från Odla.nu! Tänkte också försöka plocka ihop lite grejer som är bra att ha med till skolan imorn!


    Mugglan: Jag har funderat sedan igår varför det var egentligen jag "behövde" en iPhone, surfa kan jag från den mobilen jag har, men det går lite långsamt, och jag kan tex inte skicka något inlägg här.. Men sen kom jag på att det var så att jag blivit sugen på att köpa en bärbar dator, har en del av de texter vi har i skolan på datorn och så, och då hade det varit smidigt att kunna läsa det på bussen också.. Och så tyckte jag att jag inte behövde en dator, men att man kan läsa lite dokument på en iPhone med.. (långt oviktigt svar, men så har jag juh som sagt tänkt sen igår.. )


    Skickar lite energi och på-hejning till passion, som verkar behöva det!


    Tinga: Åååh så härligt med Piffen! *heja heja* Fick liten tår i ögat och nästan rös när jag läste! Hoppas så att håller i sig!!


     


    *vinkar till frullan* Hur är det med dig?

  • MSW

    Åh nenne: vad skönt att inte vara ensam! Vad blev det för något?


    KOmmer för övrigt också ihåg att jag retade mig lite på när folk frågade hur många det var och om man var säker på att det bara var en.. Särskilt när de i nästa steg började prata om hur jobbigt det måste vara med två.. Då kände jag typ varför "hoppas" de att där är två när det är så himla besvärligt? Jaja, man överlever det med!
    Det bästa rådet jag fick var nog av min moster som sa "när alla ger goda råd, titta på dem och le och sedan gör som du vill och tycker", lite lättare sagt än gjort...

  • MSW

    Åh, nu tycker jag hon som ska komma och kolla på vagnen kan höra av sig.. Vi sa iofs preliminärt 16.30, men att hon skulle ringa innan.. Fast det vore förståss bra om han som sover i vagnen just  nu hinner vakna innan de kommer..

  • MSW

    Förresten så fick några vänner till oss en liten tjej i natt... *mys* Fast jag gissar att de inte är så sugan på att komma hit på fredag nu, som det var sagt om bebisen varit kvar i magen!


    Nu ska jag sluta spamma och se om jag kan hitta på något annat att roa mig med!

  • MSW

    Idag har vi inte varit inne mycket alltså! Folket med vagnen (har A i knäet så blir lite kortfattad) ska komma vid "sex-tiden", så vi väntar på det och sen blir det gympa! A sitter och tittar på sig själv på videokameran och rätt vad det är så skrattar han åt vad som händer!


    Nenne: Låter som fina blommor! Ett par av dem ingicj i min beställning med, fast åt syrran, jag skulle egentligen bara köpa pelargoner till våra blomlådor..


    Förresten, vad gör man med gamla krämer och sånt? TYp solkräm? har en hel påse, och det känns inte helt bra att slänga det i hushållssoporna, eller?


    Nu har A tröttnat!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen