• viktualia

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Strålande TS! Heja Brudsommar!! *VÅGEN*


    Hm... det verkar som om smiley addonsen i Firefox inte funkar med BT längre.. *surar lite*


  • viktualia

    jag försöker rota på nätet efter nån schysst rekommendation om babyvakter.. blir inte så mycket klokare...


    .. vad har ni för varianter/erfarenheter?

  • viktualia

    MSW - jaaa jag har också spanat in den på IKEA... minst sagt billig med familyrabatten... Frågan är om den duger.. Hur mycket batteri slukar den?

  • viktualia

    Koko - tack för inspel om babyvakt! hm... frågan är ju om det är värt tusen spänn till. MSWs förslag (IKEAs) är nämligen tusen spänn billigare än kokos... ehum....  Barn är verkligen tidernas materialsport..

  • viktualia

    Ore - intressant! Den du tipsade om fick bästa budgetvariant i testet som AM länkade till! Kanske intressant?!? Bra att kunna köra båda enheterna på sladd!


    Ego - dags att dra till jobbstan på shoppingrunda med en rätt lokal bekanting! SÅÅ skoj!! hihihi! Jag känner nästan att jag har ett LIV!! Tjohooooo! Surt är däremot att maken dragit på tjänsteresa och kommer hem på torsdag natt.. prutt!


     


     

  • viktualia

    MrsB - fniss.. nån "måste" ju ta hand om dina bebisgrejor... fniss.. vad har du för variant? är den till salu?

    Sweetan - rörigt med framtidsplaneringen... *inte avis*


    Tinga - Heja PIFF!!!!


    Ego - gick läääänge på stan i min jobbstad, kom hem rätt sent och gick direkt iväg på klädparty. Är lagom utmattad och inte så nöjd över att maken är på tjänsteresa...

  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-27 09:26:47 följande:
    jag ignorerar er trådlunch totalt, PAH!     *surar lite över att vara bondlurk*
    I agree..... snyft...
  • viktualia
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-27 09:42:20 följande:
    hörrni ni ni, äre nåon som kan tipsa om en bärsjal? Är den från minimundus bra eller vilken ska man köpa? Jag har en babybjörn också men den ska man väl inte ha från början?
    Trollet har åkt (MrsBs) Babybjörn sedan han var en dryg vecka... har gått strålande.. ovh jag fortsätter att få värmeslag vid tanken på sjal..
  • viktualia
    _koko_ skrev 2010-04-27 09:49:10 följande:
    AM - Vad synd! Usch, jag måste också deklarera, och har även jag rotavdrag (från före juli 2009). Har skickat in papprena, men har inte fattat om jag måste göra något på själva deklarationen också? Måste ringa skatteverket (eftersom sambon dessutom la första ansökan på biltaket och sen körde iväg så vi skickade en till, men tänk om någon hittade den första ansökan och postade den - blir det bedrägeriförsök då?? ), och det lär jag ju inte vara den enda som behöver...nenne - Kasta dig på tåget! Kan jag köpa något av dig också (som jag föreslog för lappis) så du kan göra ett kundbesök?
    du ska skicka in den blanketten separat och inte ändra nåt på den vanliga deklarationen. Jag mailade Skatteverket och frågade om just det!
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen