• Hattis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Yieha vilken superduper trådstart BS!

    Är lite avundsjuk på Iris, jag vill också rida!

    Men ska iväg och fika med några kompisar i eftermiddag, brunchar med maken nu, solen skiner och fönstren är putsade (må det inte komma aksa på dem!) så livet är ju egentligen ganska underbart.

  • Hattis

    Åååååå September, jag är så ledsen   Vet hur det känns att ligga där och blöda efter så många veckor. Har inte hunnit läsa ikapp men skickar en jättekram. Tur att lilltjejen kan vara en tröst.

  • Hattis

    ... Och nu ikappläst några sidor. Tänkt att graviditeten avstannade så sent! Hoppas att ni får den utredning ni vill ha September (och någon sorts förklaring). Kram igen.

    Du skrev att ni hade berättat för flera personer den här gången. Jag har funderat en del på det där att berätta. Att vi försöker är inte något jag har för avsikt att säga men om jag blir gravid så funderar jag på att till skillnad från förra gången ändå berätta tidigt och förklara lite hur det har varit med tidiga mf och besvärligt MA. Så att folk kan ta lite hänsyn, förstår om man är trött, nervös eller grubblandes och att man slipper smussel med tider hos BM, hitta konstiga ursäkter för att inte dricka alkhol etc. Det kanske skulle vara skönt ändå? Att det inte alltid blir barn är ju också en del av livet och om fler berättade så kanske det inte skulle kännas som om man måste vara den där perfekta människan som fixar allt inklusive bli gravid på ett halvt försök.

  • Hattis

    Oj Snorkis, hoppas att det är bra med maken! Sa de något mer på sjukvårdsupplysningen? Förstår att det inte är så lätt att sova.

  • Hattis

    Hm angående att berätta igen, min gyn filosoferade kring att på t ex min arbetsplats så är det säkert en stor andel kvinnor som har fått ma eller flera mf. Det är så mycket vanligare än vad man kan tro. Inte tröstande i sig, men jag hoppas att det innebär att det TILL SLUT ordnar sig (och det gör det ju, frågan är bara hur).

  • Hattis

    Kram Snorkis!

    September - där ser man. Kan ju bero på att vi kanske är lite äldre *suckar tungt*

  • Hattis

    PB - ja, vi får hoppas på en bättre dag imorgon för tråden! Du har ju börjat genom att tänka positivt om regn till och med! Hoppas att ni får en trevlig helg, vad skönt att ha rensat och handat och se fram emot vänner på besök. Jag har haft besök hela förra helgen och körde mest slänginalltilådorskåpochklädkammaren-metoden. Börjar fundera på om det inte är dags att göra ngt åt det...

  • Hattis

    Även innan ikappläsningen har jag sett på mobilen att det har varit superjobbigt hos Tinga. *skickar tröst och tålamod söderut*

  • Hattis

    Inget besked från Snorkis? Hoppas att maken mår bättre!

    Porchez - Spännande med killen men svårt att avhandla det med din vän just nu kanske. Lycka till med att vara stöttande axel, inte alltid så lätt.

    Grattis till pumpslut Telis!

    Några tips på bodysar modell mindre har jag inte, funderar som bäst på att shoppa lite kläder till mig själv och har svårt att hitta det med. Brukar inte handla på H&M men tittade in där för ett par dagar sedan och kunde inte låta bli att prova ett par klänningar. De verkade hyggligt välsydda men ändå skilde sig två exemplar så pass åt att en var för liten och en passade precis! Skulle behöva lite mer men det får bli på söndag om det är ngt som är öppet då.

    Mer EGO - känner mig lite solo då maken har dragit iväg på resa med några vänner och jag i princip är den enda jag känner som är hemma och jobbar och inte drar iväg till lantställe, weekendresa etc. Nja inte riktigt kanske, ska hem till en kompis ikväll på middag, skönt att bli ompysslad.

  • Hattis

    Grattis till så  många ägg EA! Pyssla om dig ordentligt nu. Vilka mjölkdilemman, inget jag har funderat på så mycket. Men det är ju faktiskt det som boobisarna är till för, tänk att de används så lite här i västvärlden. Knepigt att behöva fortsätta pumpa när man vill sluta, låter tålamodskrävande Telis.

    Imorogon ska jag träna så att svetten lackar, jag tycker att det är superskönt att vara ute och springa och inte frysa utan verkligen känna mig uppvärmd. Nu finns inga ursäkter! Förutom att det är för varmt förstås   Trevlig helg alla!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen