Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen fredag del 21

    Fint du gjort det här Janos

    John Blund ska man alltid släppa in när han behagar komma. Hade problem med att han höll sig undan ett tag.

  • äntligen på väg

    Kul att se att det varit lite liv i luckan här

    Lilla W behöver oxå nya kläder, jippie

  • äntligen på väg

    Janos: Jag gjorde en utrensning i lilla W´s garderob idag. Vill du så skickar jag gärna lite kläder i neutrala färger? Vissa kläder har hon ju knappt hunnit använda innan de var för små. Är det stl 56 som gäller nu på minstingen?

    APG: Jag har telia. Funkar bra!

  • äntligen på väg

    Janos: Ha inte dåligt samvete, det hade varit kul att skicka .
    Jodå mammalivet går bra. Jag pendlar mellan att tycka att allt är supermysigt till att få jätteångest över att något ska hända henne. Men det är bara att inse att jag är en orolig människa och försöka att inte låta det gå till överdrift.
    Om det är vad jag trott? Nä det är en helt ny värld, på ett bra sätt! Jag förvånas över hur jag som gravid plötsligt steg in i en helt ny värld med helt nya samtalsämnen och saker att göra som jag aldrig trodde jag skulle ta del av . Jag verkligen älskar att prata graviditet och förlossningar och drar mig inte för att berätta för alla som kan tänkas höra på om lilla W´s alla framsteg .
    Jag förvånas oxå över att vara en del i den gigantiska hop med barnvagnsförare som går omkring på stan och tar en fika eller lunch på bibliotekets café (käckt för ammande mammor med barnvagn ).
    När det gäller ledighet så är jag hemma till januari och sen är maken hemma tills det är dags för inskolning på förskola/dagmamma i augusti.
    Lukas är ett jättefint namn! Ett av mina favvisar! Fast det skulle aldrig funka med vårt efternamn. Makens namn slutar på S så första S:et i efternamnet faller liksom bort så han brukar få heta efternamnet utan S, vilket ju eg är ett vanligare efternamn. Heldumt.
    Långt det blev detta!

  • äntligen på väg

    Spännande med flyttningar .
    Själva bestämde vi oss för att bo kvar (eller JAG bestämde mig, maken ville bo kvar hela tiden!). Nu när det är lite vår och snart sommar i luften så bor vi ganskaså rätt ändå.
    Förra veckan fick vi upp ett antal lastbilsflak med jord till vår branta framsida. Dock är det fortfarande mycket brant, fast slätare, så nästa steg är att vi ska få förslag från en handelsträdgård vad vi ska göra med det. Funderar även på om stenläggning kan vara något så en vän till en vän som sysslar med sånt ska oxå ta sig en titt. Så nu efter 4,5 år kanske vi äntligen kan få lite ordning på den sidan som alla förbipasserande ser

  • äntligen på väg

     


    Cybermamman skrev 2010-05-08 11:06:18 följande:
    Jag håller också på att packa och röja inför flytten men den går ju bara till andra sidan stan men cheesus vad mäklaren hade instruktioner för styling. Måla om, rensa, plocka bort, köpa nya blommor, banta ...Det är inte jag som har nageltrång, det är sidfoten *fniss*

    Banta...

  • äntligen på väg

    Närmsta grannen försöker sälja sitt hus och har gått ner från 4,1 till 3,9 mio kr  . Här ute på landet!! Mkt intressant om de lyckas med detta för det bådar ju gott om vi själva ska sälja nån gång. Vårat hus är iofs långt ifrån lika påkostat som deras, men ändå!

  • äntligen på väg

    Idag har jag varit på mysigt besök hos familjen Hilde . Ni må tro att dom har det fint

  • äntligen på väg

     


    janos skrev 2010-05-18 11:52:13 följande:
    2-mån kontrollen avklarad. OK-stämpel i rumpan!

    Gott att höra, nästa gång är det väl dags för första sprutan?

  • äntligen på väg

    Tack... så gott med lite eftermiddagsfika... igen. Gör inte annat än fikar .

    På tal om fika, när kommer du och hälsar på Hilde??

    Välkommen hem APG!

    Kram allihop!

  • äntligen på väg

    Äntligen fredag!

    Hilde: Tisdag eller fredag skulle funka för oss

    Ikväll ska jag ut med mammorna från föräldragruppen. Ska bli kul. Kanske tom gör en frisyr för att festa till det lite .

  • äntligen på väg

    Hooo hoooo?!
    Har ni farit på semester allihop?
    Här är det småmulet idag. Då borde jag passa på att röja... borde...

    Gable: Vad trött man blir på såna människor! *suckar*

Svar på tråden Äntligen fredag del 21