Inlägg från: 20AugBruden |Visa alla inlägg
  • 20AugBruden

    Ledsen idag...

    Jag och min blivande man bestämde att vi inte ska ha några ex på FB som vänner.


    Jag tycker att du ska prata med honom om hur ni gemensamt ska göra med den saken och hävdar han bestämt att han vill ha exen som vänner så informerar du honom helt enkelt om att du också kommer lägga till dina ex. Då kanske han förstår. Ibland funkar bara att göra samma sak för att få någon att inse hur det känns.


    Jag tycker också som du att det händer väldigt mycket konstigt på FB


    Sen tror jag att killar kan bli lite handlingsförlamade när det gäller bröllopsplanering! Vilket INTE betyder att de inte vill gifta sig. De behöver bara lite hjälp med att vevas igång liksom! Gör därför en konkret lista på vad ni behöver göra framöver och be honom sedan om att ni går igenom den tillsammans. Fråga om du glömt något. Vilka punkter han kan tänka sig att ta hand om. Min man var också väldigt seg i början, men nu är det fart på honom sen han såg den digra listan! Jag sa till honom att det här kan jag inte göra själv!


    Vi började med att leta festokaler och kyrkor och åkte sen på mysiga utflykter och tittade på dem. Sen sprang vi på stans lyxhotell och kollade in sviterna för vår bröllopsnatt. Det gillade han verkligen! Sen har min man engagerat sig mycket i att ordna en entertainer och fotograf.


    Lycka till nu! Det kommer att ordna sig!


     


    Tusen kramar till dig!


     


     

Svar på tråden Ledsen idag...