• Soldemor

    Tantvarning del 8

    Och vår biskop skall vara med som officiant på vigseln, hmm, kan bli spännande på många vis detta!

  • Soldemor

     


    Kjell Präst skrev 2010-04-22 20:03:07 följande:
      Skriv ett brev... Du kan hälsa från mig också...

    Och mig!

  • Soldemor

     


    Kjell Präst skrev 2010-04-22 22:33:33 följande:
      Nej, du måste självklart skriva "Detta suger fet-balle ers kungliga höghet"

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-04-23 08:55:33 följande:
    Didis, inte zinkkruka. Blått stengods.Fästingarna har förresten vaknat. Flera stycken på ena kattan idag. Blä! Det är ett så äckligt kryp.  och utrotning åt dem!

    Ja, där kan jag inte riktigt förstå hur Gud tänkte. Vad gör de för nytta överhuvudtaget? Har hört någonstans att inga djur vill äta dem (vem skulle det förresten? blää!). De är bara allmänt otäcka!

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-04-23 09:22:17 följande:
     Ahaa! De är dragbara de små rackarna! det hade jag inte fattat...Fast jag gillar fortfarande den gamla asgarvsgubben bäst:


    Nej, inte jag heller! Men det hör väl till tant-skapet antagligen...

  • Soldemor

    Grattis till Bruttan än en gång! Vad roligt med grodisen!

    Heja alla tanter! Tänk om vi kan få V att ändra sig vad gäller det-som-inte-bör-nämnas-i-samband-med-vigsel!{#lang_emotions_sealed}

  • Soldemor

     


    Heloise skrev 2010-04-23 11:11:01 följande:
    God morgon! Hej bruttan och grodan, ett stort varmt rungande grattis till dig och herr brutta! Idag skiner solen, vilket är jättebra för då kanske snön försvinner, men jag är fortfarande sur på snöstormen som kom igår, helt onödig!!   Nu är lilla Tirza steriliserad/kastrerad och hon är en slagen lite terrorist. Hon vill med sova i knäet och kela med de andra missarna. Lugnet har sänkt sig, allt som krävdes var en operation  

    Då vet vi m a o vad vi har att vänta oss, vi tänkte (eller kanske mest jag) vänta med att kastrera Siena, vill gärna att hon tar ch-titel först. Inbillar mig att det skall gå fort, hon är ju så fin. Fast i verkligheten hänger det nog mycket på domarnas personliga smak. Fr o m 29 maj räknas hon ju som vuxen (ha ha!) och skall möta fullvuxna skogis-tanter. Ja ja, man kan ju alltid drömma...{#lang_emotions_frown}

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-04-23 13:15:52 följande:
    Solde, den är inte understruken? fast blå är den...

    Var både blå och understruken när jag skrev, märkligt men strunt samma! Fast agenten är en aningen större nu, även om domaren i Malmö tyckte hon var en bebis jämfört med sin jämngamla medtävlare!

    Skall vid tillfälle som om jag kan få alla bilderna i kameran att hamna i en dator istället. Min lap hemma har ingen cd-ingång, så jag kan inte installera fotoprogram där.

Svar på tråden Tantvarning del 8