• chennies

    CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!

     


    Elviruschka skrev 2010-05-03 18:26:05 följande:
    Hej!Jag är ny här. Just nu går jag på ren kur dag 21. Jag mår bra men är orolig pga förstoppning. Jag har inte gått på toa mer än 10 dagar. Min vän som kör samma ren kur går på toa regelbundet (varje dag). Jag har provat Mikrolax och Ricinolja utan resultat. Min konsulent har inte något svar utom att dricka mer vatten (som inte hjälper mycket).Är det någon som har/haft sådant problem? Ska man till läkaren?

    Hej

    Är också  ny här men blev sååå nyfiken på cambridge så jag var tvungen att bli medlem{#lang_emotions_laughing}. Jag undrar vad ni betalar för att gå på cambridge och sedan undrar jag om det är någon som har erfarenhet av tiden efter, hur det går med att hålla vikten efteråt??

    MVH

    Chennies

  • chennies

     


    Elviruschka skrev 2010-05-03 22:27:23 följande:
    chenniesDet kostar 500kr för 23 påsar. Inte så dyrt med tanke vad kostar det annars när man vräker i sig godis och dyl eller äter ute:) Det är min första gången och jag hoppas att sista. Jag är motiverat att ändra mina mat(o)vanor efter CB.

    Tack så mycket för svaret{#lang_emotions_laughing}... Det var inte sååå farligt faktiskt, håller med om att räknar man på vad man stoppar i sig annars, så blir det nog billigare. Funderar också på att prova på det har ett antal kilo att gå ner:) Det är välldigt intressant att läsa allt som ni skriver här inne man lär sig en hel del innan man själv ska prova på det{#lang_emotions_laughing}.

    Lycka till allihopa

    Kram

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - Tråd 17. Alla gamla och nya se hit!