Inlägg från: Filmjölk2 |Visa alla inlägg
  • Filmjölk2

    det här med barn - så svårt!

    Jag och min man har valt att inte bli föräldrar och det är ett beslut som vi båda är helt överens om. Vi har diskuterat fram och tillbaka i flera år för att testa varandra men det har väl egentligen inte varit något vi kännt varit för oss. Jag är 35 och min man är 39 år och vi har varit ett par i över 12 år. Vi tycker om barn och våra syskon har barn som vi skämmer bort. Men att bli förädrar är inget som vi vill bli, vi saknar inget i våra liv utan har det jätte bra bara vi två.
    Det är alltid intressant att höra hur andra kommit fram till samma beslut.

  • Filmjölk2

    Har man barn kan man nog sällan tänka sig ett liv utan dem. Men jag och min man har valt att tänka till och inte låta något gå till slumpen..och det finns faktiskt par som har det bra utan att behöva bli föräldrar...
    Men det valet är absolut inte för att jag inte tror att jag skulle bli en bra förälder eller tänker att det låter jobbigt med barn... utan håller med Duchess att intresset finns inte där. Som tur är känner jag och min man likadant och jag tror att anledningen till att vi diskuterat detta ämne såpass länge var just för att vara säkra på att den andre menade allvar.
    Men har ni en tvekan och att oron är mest att det är en stor grej, då har ni nog redan gjort erat val och då finns det nog ingen perfekt tidpunkt utan det blir bra när som och man anpassar sig.

Svar på tråden det här med barn - så svårt!