Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Sarah: ja men förlåt, hade för en stund glömt din fina mage. Ja det förklarar saken att ni måste ha lite extra tid. Än en gång lycka till. Ja jag tycker det är inget att säga om maten och alla säger hon är bra så jag litar på det.

    Vi betalar också lite för lokalen, 1700:- och då får vi ha den från fredag till måndag-tisdag så det känns kanon, även om jag antar vi vill va ute därifrån på söndagen.

    Ceke: Grattis till huset, 2 av de stora sakerna i livet, samtidigt det är inte illa.

  • Kärleken9

    Sarah: Ja men ändå DET borde jag komma ihåg. OJ de va skillnad det!!! Ingår personal i det eller är det bara lokalen? Hur mår du med magen idag? Några känningar?

    Ceke: wow de är ju super!!! Då får ni säkert kanonpris, eller gratis! Vår fotograf har avsagt sig kyrkfoto pga dåliga ljuset. Privata bilder kommer det ju bli ändå och vi ska försöka låna en videokamera också. Prästen pekade ut en plats i kyrkan att filma från, där finns vägguttag så vi slipper slita på batteriet.

  • Kärleken9

    Jo just ja vår toastmaster ringde igår han ska kolla med sin pappa och kan få bli körd i hans jaguar.

  • Kärleken9

    Sarah: Okej, för oss kostar lokalen 1700:- och sen igår personalen i prist på maten mindre än 200:-/pers. Ingen bäbis än?

    Roses: Vi har inte skickat vår hinderprövning, än, men måste ta tag i det när gubben blir ledig igen, jobbar hela påskhelgen. Måste ju skicka vårta papper ner till prästen.

    Mia: Ja välkommen i klubben, vi skickade våra i februari och än har bara en handfull svarat. Vet fler som kommer men de har inte anmält sig till vår osa person. Känner igen känslan, man vill ju veta. Men för vår del är det långt kvar till sista datum så bara att vänta...

    Casmel: Wow syr du löshåret själv? Värsta händiga. Jag och min frisör valde att inte ha löshår. Känns bra, tror det blir så tungt då. Räckder med slöja och allt annat som ska va.

    Nope ingen panik över småsakerna än, bara söker med ljus och lykta Hade hitta precis såna löpare jag söker här på bt men typiskt nog så hade mitt mail fastnat i cyberspace och inte kommit fram och nu är det sålda. Har kanske hittat väst och cravatt till sambon iaf. Håll tummarna det går bättre med den.

  • Kärleken9

    Hjälp brudar! Har fått nys om en väst och kravatt i Ivory till bra pris, 500:-, men vi hade i början tänkt samma i silver. Har silver och lime som tema. Tärnan har silver klänning och marskalken kommer ha silver slips. Men vad är snyggast??? Silver eller Ivory, som min klänning är i????? Vad tycker ni? Tackar för hjälpen i förhand.

  • Kärleken9

    Ceke: oki ja jag tänkte så lite också... Men tror han är mer sugen på silver för annars blir det tårta på tårta med vit skjorta och ivory väst. Men jag tror det skulle bli snyggt också. Åhhhh svårt detta...

    Sarah: oki tack för din åsik. Hur tänker du? Hihihi bara nyfiken för att kunna bestämma vad jag tycker

  • Kärleken9

    Katjab: Du som har koll på det mesta Vad tycker du passar bäst silver eller ivory väst?

  • Kärleken9

    Nu har vi pratat med båda våra föräldra par och de delar även på sprit/vin/öl etc på festen. Vi kom inte ihåg vad vi bestämde om det i somras men båda säger samma oberoende av varandra så det känns bra. Nu går nog budgeten ihop. Svärmor, 2b, hade även pratat med en solists man, hon brukar sjunga i kyrkan, och hon brukar ta 600-700:- för en begravning. Sambon ska ringa och prata med henne själv ikväll, så har vi kanskr löst det med. Är ju bra för då är ju kantorn och hon bekanta med hur de brukar spela etc känns tryggt. Saker faller på plats, nice.

Svar på tråden Juli 2010