Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010

    Åh, inatt drömde jag om bröllopsdagen. Haha.. Jag kom på ca 1 h innan vigseln att jag skulle ha bommor också.. sprang till en florist och bad om en bukett med vita rosor. De hade inga vita rosor, utan försökte få mig att köpa havrestrån. och så var de tvugna att se klänningen för att göra buketten rätt. Efter mycket om och men stack jag ifrån butiken till nästa. Hon fattade inte vad en enkel bukett med vita rosor va för nåt, utan tog ett par vita rosor och en massa annat konstigt till och gjorde den gräsligaste bukett jag sett. Jag insåg att jag skippade det här med blommor och kom på, 5 min innan vigseln, att jag skulle fixa hår och smink också, men att det inte fanns tid till det. hahaha, sen vaknade jag av väckarklockan

  • CeKe

    Skratt! Vilka underbara drömmar och helt underbart hur hjärnan jobbar när vi sover

  • CeKe

    Åh, suck. sitter o är uttråkad och börjar känna mig krasslig. Bläää

  • CeKe


    Jag bodde hos min kusin en sommar när jag sommarjobbade.. då var hennes äldsta 1,5-2 år. Hon gick upp och lade sig och läste med honom varje kväll när han skulle sova. Väldigt ofta kom lillkillen ner efter ett tag. När jag frågade var mamma var, svarade han så sött: "mamma sover"

    Hade rätt skoj åt det där!
  • CeKe

    Mmm, supergulligt! Man skulle ju kunna säga att han lyckades bättre med att natta mamma än tvärtom

  • CeKe

    Självklart!


    Svorsk skrev 2010-03-10 20:21:22 följande:
    Hej! Får man hoppa in här?Vi gifter oss 17.juli :)
  • CeKe
    KatjaB skrev 2010-03-10 22:42:39 följande:
    ungefär som min systerson som skulle promt få "mulle meck" läst för sig varje kväll.. världens tråkigaste bok med låånga texter om hur lastbilar och annat funkar, tror jag aldrig lyckades ta mig igenom boken utan att somna. När jag var barnvakt så väckte han alltid mig och sa att jag hade somnat.. heheh
  • CeKe

    Vi 3: Jag skulle nog tyckt det va skönt om hon kom hem.. men jag förstår att du velar Det skiljer alltså 400 kr.. om du gör det på stan, kanske du behöver käka lunch på stan? bensinpengar för att ta dig dit (beror ju på hur långt ifrån du bor), stressigt etc..

    Casmel: Grattis!

  • CeKe

    Jag fick jobbet Spännande spännande! Så from 1 juni blir det nya puckar.. trivs super på mitt nuvarande jobb (vikariat) men det ska bli superspännande att va med och bygga upp en helt ny verksamhet!

    Hehe, måste bara se till att få ledigt minst hela juli, men det ska nog inte blir några problem verkar det som

Svar på tråden Juli 2010