Inlägg från: 100703 M och B |Visa alla inlägg
  • 100703 M och B

    Juli 2010

    miris skrev 2010-05-11 21:27:42 följande:
    NightElf - det där håller jag med om. Hon borde komma ensam då! Jag skulle aldrig missa en nära väns bröllop bara för att barnen inte får följa med. Då hade min sambo fått vara hemma. (Fast det hade ju varit tråkigt att gå "ensam" förstås. Men att välja att stanna hemma? Nej! Men självklart beror det på hur nära vänner man är o.s.v..
    Fast det konstigaste var ju att Nightelf inte ens hade sagt att barnen inte _fick_ komma? Då är det ju helt ofattbart! Är det säkert att kompisen och hennes sambo vet om att barnen får följa med? Usch jag hade blivit jättebesviken! =(
    At last my love has come along
  • 100703 M och B

    Planeringen för vår del ligger vi i fas med, vi ska smaka tårtor på söndag och när det är bestämt så är allt som andra gör klart. Det vi måste fixa själva är festprogrammen (jag har börjat lite), in- och utgångsmusik samt bordsplaceringen. Bordsplaceringen tänkte vi försöka vänta med så länge som möjligt då det ju kan komma ändringar ganska sent..

    Men andras planering börjar jag oroa mig för. Det enda jag hört om min sambos kommande svensexa är från en arbetskompis till mig vars kille ska med. Det kommer inga svar på mail som den som dragit igång det hela skickat. Han skickar inga påminnelser. Det kommer inga svar på datumförfrågningar etc.. Ju mer tiden går och ingen svarar eller engagerar sig desto mindre och mindre blir chansen att det ens blir en svensexa ju? Jag skulle bli SÅ ledsen om han inte får någon, han är jordens underbaraste människa som fixar och överraskar och glädjer alla andra vid alla möjligheter han får..  Känner mig så sorgsen när jag tänker på detta. =(

    Får inte jag någon möhippa så skulle jag såklart bli besviken men jag skulle verkligen bli fruktansvärt ledsen om inte min älskling fick någon svensexa!


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

     


    20100710 skrev 2010-05-17 12:49:11 följande:
    har en fråga ang ringarna.. jag hittar INGEN ring som jag faller för.. Jo, men den kostade 15000 kr.. det är alldeles för dyrt! Vi hade tänkt oss nåt i stil med 5000, helst för båda.. Går det ens? När vi tittade på ringar var dom billigaste hon visade oss 6000 kr, bara för min... Vi har tight budget, men helst vill man ju inte snåla på ringarna precis... åå jag får spunk!

    Om ni kan tänka er att ha titanringar så kan ni gott och väl hitta de priserna ni önskar, i mitt galleri ligger det bilder på våra ringar :)
    Dom är köpta från www.titanringar.com


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

     


    Vi 3 skrev 2010-05-18 11:21:49 följande:
    Min BM vet jag väldigt gärna vill ha en, kollade lite med min bror om han trodde man kunde styra upp en i efterhand... Vad tycker ni? Blir det konstigt? Han var emot hela överraskningsgrejen just för att han ville ha en svensexa, sen insåg han hur mkt pengar vi faktiskt sparade på att slå ihop allt..

    Jag vet åtminstone två bekanta som ordnat "fruhippor" åt sina kompisar som gift sig utan att berätta något i förväg. :)


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

    Puh! Nu lyftes det en enorm tyngd från mina axlar..
    Butiken där jag köpt min klänning har bytt ägare och det har varit svårt att få tag i deras nya öppettider. Klänningen ska lämnas in till sömmerskan på torsdag och har hängt kvar i butiken sen jag köpte den men jag har inte vetat om jag kunnat hämta den i tid..

    Förrän nu! Jippie de svarade och de är på plats på torsdag! :)


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

    Mia 77: En person? Lyllos er, vi har OSA på fredag och det är 18 personer som inte svarat än! Då gick jag ändå ut med en påminnelse i fredags. :P


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

    Nä det där med OSA stör mig mer och mer nu faktiskt. Ja jag vet, det är tre dagar kvar till sista dag men det är några som jag verkligen trodde skulle komma som inte ens har låtit påskina att de har fått en inbjudan ens en gång. Och för att vara schysst (det finns ju de jag vet är tankspridda och glömmer lätt, jag är själv en sån) så har jag till och med gått ut med ett litet "Ni glömmer väl inte bort att ni måste berätta för oss om ni kan komma eller inte?"-mail..

    Och älsklingens polare vars fru vi aldrig träffat som nog inte kommer för de får inte barnvakt.. Nej jag vet att inte alla tänker som vi, men om min sambo blev bjuden på bröllop av en av sina vänner som jag aldrig ens sett och vi inte fick barnvakt - nog fan skulle jag stanna hemma med barnen då!

    .. tror det är en hel del nerver nu, blir mest ledsen när jag tänker på de som inte kommer. :(


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

    Jag har gått ner 2 kg senaste månaden, gör som Kärleken9 och kör LCHF. Däremot är det trögt att komma iväg till gymmet.. kör lite gummiband hemma och hoppas att det hjälper litegrann i alla fall (fast mest för att motverka "datavärk" i axlar och nacke). Fast klänningen sitter redan perfekt så jag får inte gå ner för mycket innan bröllopet för då blir den för stor!

    Och ja, strumpor eller strumpbyxor.. Jag får precis som några andra av er redan skrivit ont om jag går utan när det är för varmt. Har beställt en höfthållare (http://www.sfq.se/SFQ/SFQ.nsf/CE9EF15E36CA0179C125744200456A14/$File/rhodos-8-strap-white-L.jpg   fast den på bilden har 8 hållare, jag har 6 på mina) och tunna stockings men jag tror att jag ändå kommer få skavsår ovanför kanten på strumporna!

    Vet inte alls hur jag ska göra, tror det kommer bli tillräckligt varmt under klänningen utan strumpbuxor men vad göra? :(


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

    Usch jag beställde jättefina skor från Pernillas brudbutik och de är verkligen jättefina (champagnefärgade) men jag kommer aldrig kunna gå in dem! Har lite för bred fot precis där tådelen börjar så det gör ont.. Så ont att jag inte ens kan ha dem på mig längre än typ 5 minuter. Och då blir det svårt att gå in dem.

    Ingen med smalare fot med storlek 38,5 som vill köpa ett par splitternya champagnefärgade satinskor? Det är inte särskilt hög klack, 5,1cm (2inch).
    Dom är verkligen jättefina så jag är SÅ ledsen :(


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

     


    100703 M och B skrev 2010-05-27 08:40:07 följande:
    Usch jag beställde jättefina skor från Pernillas brudbutik och de är verkligen jättefina (champagnefärgade) men jag kommer aldrig kunna gå in dem! Har lite för bred fot precis där tådelen börjar så det gör ont.. Så ont att jag inte ens kan ha dem på mig längre än typ 5 minuter. Och då blir det svårt att gå in dem.Ingen med smalare fot med storlek 38,5 som vill köpa ett par splitternya champagnefärgade satinskor? Det är inte särskilt hög klack, 5,1cm (2inch).Dom är verkligen jättefina så jag är SÅ ledsen :(

    http://www.pernillasbrudbutik.se/butik/popup_image.php?pID=291

    Det är denna modell fast champagne och något lägre klack.


    At last my love has come along
  • 100703 M och B

     


    MrsPingla skrev 2010-06-03 08:20:28 följande:
    Hej alla! Herregud, nu börjar det närma sig hörrni! Tänkte höra med er om en fundering jag har; jag var och tittade på underkläder häromdagen i en bättre underklädesbutik. Då får jag veta att det är HUDFÄRGADE underkläder som gäller under en vit klänning - annars syns de vita underkläderna genom tyget! Är det bara jag som inte tycker att hudfärgat är särskilt snyggt? Hur har ni andra gjort med det? Min klänning är även väldigt tajt (sjöjungfrumodell) och jag skulle gärna vilja hitta trosor med ben eller så, så att det inte blir någon troskant. Någon som vet några bra som ni rekomenderar? Behån är även ett problem: har rätt stora bröst och måste hitta en bh utan axelband och som är djup i ryggen.. och just det, gärna hudfärgad ;) Någon som har några tips?? :)

    Sloggi har hudfärgade trosor som är "sömlösa", det vill säga det finns en enda söm och den sitter mitt bak så den hamnar ju liksom där det ändå är lite hålrum Dom är sköna och om man inte lyckas få dem att korva sig så är det garanterat ingen som ser dem.

    Jag har F-kupa och har köpt Wonderbras axelbandslösa bh, den sitter som en smäck också den hudfärgad. Ffinns bland annat på Lindex, dock kanske inte alla storlekar men de kanske kan ta hem? Annars lär det finnas om du har någon bra underklädesbutik.

    Men nej, hudfärgade underkläder är inte direkt det sexigaste som finns.. Det får man byta om till så snart klänningen är av


  • 100703 M och B

    Gjorde provuppsättningen i lördag och håret blev så bra, precis som jag drömt om! Och min underbara vän som gjort hårsmycket har lyckats på pricken att få det som önskat. Helt otroligt vad bra det kändes :)
    Men jäklar vad det kommer bli till att plocka hårnålar innan sänggåendet på natten där.. har redan förvarnat min blivande man att han kommer få hjälpa till!

    Börjar bli riktigt nervös nu, inte för bröllopet utan för möhippan! Hade några av mina tjejer med mig i lördags och det kom lite smågliringar om att "snart så".. och ja det måste verkligen vara snart för den 3 juli gifter vi oss ju!

    Har också fått höra från en killkompis att svensexan blir den 26 juni, midsommardagen alltså. Undra hur många av grabbarna som kommer vara bakis..? Vi har iofs inga planer på midsommar, det är ju helgen innan så vi tror att vi kommer vilja ta det lite lugnt. Lugnet före stormen, i dubbel bemärkelse då för min älsklings del! ;)


  • 100703 M och B
    minimis skrev 2010-06-07 18:55:25 följande:
      Instämmer med Katja att jag också vill ha hus! Fast just nu räcker det nog med småbarn och bröllopsplanerande, men sen nån gång :) Längtar! O vore kul o fe se lite bilder på ert ;)Kan ni inte betala någon för att åka ner? Ni kan betala resan så kan de handla gratis åt sig själva eller nåt. Annars läste jag någonstans att man kunde beställa hem från Tyskland, men kommer inte ihåg hur det var riktigt.
    Vi började i andra änden med hus, nu är det bröllop och så snart det är avklarat kan vi börja producera barn ;)
  • 100703 M och B
    KatjaB skrev 2010-06-09 19:42:49 följande:
      fiskrens har ju en massa kul filurer med bröllopskläderminimis: usch då, vad hemskt!! skickar en styrkekram till er!
    Fiskrens?
  • 100703 M och B

    Vi håller också på med festprogrammen och gästpresentationerna.. Men igår överraskade min blivande man mig och satte sig och körde på säkert hälften av festprogrammet bara rakt av! Lade in med fina bladprydda avdelare mellan avsnitten och fixade med layouten, det blir sååå fint. :)

    Vi ska fortsätta på lördag, han har lovat en flaska vin och laptopen och hans odelade uppmärksamhet ;) Så nu är det bara jag och mina gästbeskrivningar kvar då, började med en massa energi och inspiration förra helgen men nu har det liksom dalat. Och det är ju säkert 20 kvar..


Svar på tråden Juli 2010