Inlägg från: minimis |Visa alla inlägg
  • minimis

    Juli 2010

     


    Kärleken9 skrev 2010-05-23 13:36:55 följande:
    Vi kommer att ha sambos namn, flickorna heter det redan. *Längtar*   Har ångest... tror att mina klasskamratar planerar en till möhippa. Vet inte om de känner mig tillräckligt väl så de utsätter mig för en massa jag inte vill. Jag som inte förväntat mig någon kanske får två nu... *gulp* Kommer i så fall bli inte nästa vecka men veckan därpå, då har vi sk innevecka på skolan, pluggar på distans...  Jag tycker vi har mkt diskussioner och ja vad ska man säga smågnabb hemma nu jag börjar fundera om det har med den stundande allvarliga dagen som nu är inom överskådlig tid. Är det någon som känner igen sig?     Mia77: Kontakta säljaren på nåt annat sätt alt maila tradera. 

    Är nog lite mer smågnabbigt här än vanligt. Tror det beror på min brist på sömn och stress helt enkelt!

  • minimis

     


    sarahkka76 skrev 2010-05-24 16:19:06 följande:
    Jag tror inte att det är sant! Kommer ni ihåg att jag beställde servetter från Calligraphen och att de skickade fel paket till mig så jag fick skicka tillbaka paketet? Idag fick jag paketet och det var fel varor igen! Denna gång fattades 50 servetter! Inte nog med det enligt de så var det den beställningen jag hade gjort så de skickade till och med en kreditnota för att dra av beloppet som jag hade betalt för mycket enligt dem. Efter mycket om och men så hittade de den ursprungliga beställningen och de kunde inte förstå hur det hasde gått snett, men nu skulle de skicka de 50 resternade kvar, vi får se vad som händer, lär få de i fel färg denna gång, suck!

    Tröttsamt!!!

  • minimis

    Huh, nu är det bara att sätta fart med kaloriförbränningen, min klänning från Kina var ju något för liten. Har en sömmerska som kan hjälpa mig att fixa till det, men lite får jag ju hjälpa till själv. Perfekt väder att springa i ikväll! Är det nån mer som vill ner i vikt till juli?

  • minimis

    Ojdå, jag har inte ens funderat på underkläder. Ojoj... Har ni bilder på era? Inte för att vara för privat men har som sagt inte ägnat det en tanke.

    Började med herbalife förra veckan, och ska jogga stenhårt nu de sista veckorna. Hoppas att det rasslar till!

  • minimis

     


    Kärleken9 skrev 2010-05-25 10:24:15 följande:
    Minimis: Jag köpte min bustier på Lindex 250:- och 129:- för trosa till. Jättefint och jag är supernöjd.    Mia 77: Aha då gifter vi oss inte så långt ifrån varandra vi vigs i en by utanför Halmstad.     KatjaB: Blir säkert bra, tror ingen synar brudgummens skor. Sarah: åhh va roligt att din far och faster kommer! <3  100703: Ja ha! Kul! Tycker du det funkar bra med LCHF? Några kanon tips? Kör ni båda på det eller bara du? Vi3: Är nog ett bra tips, gekås har också fina stödstrumpor men det beror ju på hur långt man har dit.  

    Hm, ska ta tag i detta o kolla! OM jag får plats med en bustier innanför klänningen haha!

  • minimis

    Fick hem skorna idag, GUUUUD så snygga de är! Men skav vid stårtån, ajaj. Bara att gå in!
    Dessa blev det till slut http://www.have2have.se/product.asp?product=6134
    Ville egentligen ha mer vanliga, men hittade inte såna jag vill ha så fick bli en mer riktig brudsko. Tror ni ändå det är b att ha dem till vanlig fest?

  • minimis

    Min tärna o marskalken gör festhäftet! Fick mail idag om att jkag skulle svara på frågor om min blivande, men annars får jag inte veta nåt! Jo, motiv på framsidan fick jag godkänna :)

  • minimis

     


    CeKe skrev 2010-05-26 23:04:33 följande:
    minimis: Härligt initiativ i tråden moraltanter Ligger o känner mig som en hel förkyld karl och tycker synd om mig själv och det var en underbar tråd att filosofera kring  En välbehövlig tråd på forumet enligt mig

    haha, jag blir bara så trött på "bullies"! Gillar också denna tråden där man kan ventilera och diskutera på ett bra sätt, så man aldrig tar illa vid sig utan med bra känsla i magen kan gå och fundera på vad som faktiskt sas!

  • minimis

    Katja, vad för skor har du beställt?

    CeKE - Du får krya på dig!!!!

Svar på tråden Juli 2010