Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Juli 2010

    Jag hade i början mardrömmar om att det hände ngt med tårtan, att den rasade samman eller att ngn tappade den på golvet och dyl.

    vi 3: tack för länken, nu har jag hittat hit Jätte fin ring Förstår vad du menar, jag saknar också min ring som jag provade hos guldsmeden

    Välkomna alla nya

    Mia77: lycka till idag!

    tokisen: spännande! Håller tummarna för att texten får plats

    casmel: ja, det kan vara skönt att ha det klart lite tidigare. Tänk om man inte är nöjd, då vill man ha lite tid på sig att hitta ngn annan eller att kunna lösa det på ngt sätt.
    Grattis på födelsedagen!

    Katja: vad är fingervågor?

  • sarahkka76

    vi 3: jag valde att lägga lite mera pengar och att stylisten kommer till mig. Man har så mkt att tänka på den dagen och det är lätt att det blir mkt spring.

  • sarahkka76

    katja: jaaa såna, det är såå fint

    gnistra: välkommen!

  • sarahkka76

    Karlstadtös i Stockholm skrev 2010-03-11 14:18:47 följande:


    Nu när våra inbjudningar är skickade så börjar det komma in svar! Vad spännande och kul det är att följa det! Det roliga är att det är faktiskt först och främst de som är "längst ut" i kretsen som svarat först. Det verkar som om de inte tagit för givet att de blev bjudna och blev liksom extra glada. Jättekul! För jag bjuder 100 gånger hellre de som verkligen vill komma (och som vi kanske inte känt så länge) än sådana som hängt med länge, men som kanske suckar över att behöva ta sig till Värmland för bröllopet. Jag måste dock fråga er hur ni har gjort med önskelista? Har ni skickat med det i inbjudan/på hemsidan? Vi har redan fått frågor om vad vi önskar oss och jag trodde inte att det skulle vara aktuellt förrän långt senare.
    Vi har sagt att vi inte vill ha presenter. Men eftersom det var några stycken som efterfrågade det så vi skrev i infobladet samt hemsidan att vi kommer att så småningom att lägga upp några förslag.
  • sarahkka76

    Katja: jag tycker att det låter som en bra lösning med barnen.

    Mia: kul att prova klänning! Synd när de är så oengagerade, man undrar om de vill få ngt sålt. Ja,man får tänka lite det här med leveransen samt lite utrymme om ngt går fel och man behöver göra justeringar.

    CeKe: stort grattis!!

  • sarahkka76

    tokisen: då hade du en produktiv planeringsdag

    mountainleaf: vad synd! Men om du har hittat ett bättre alternativ är det bara att slå till

  • sarahkka76

    katja: vad roligt att prova klänning! För mig lär det bli ngn gång i mitten av april efter förlossningen och efter att man har tappat vattnet man bär på nu.

  • sarahkka76
    KatjaB skrev 2010-03-13 11:52:37 följande:
    man kommer inte till någon klänning via länkenMia 77 skrev 2010-03-12 09:33:55 följande:
    sarahkka: hur länge är det kvar nu till förlossnignen? Börjar väl bli tungt nu
    Ja, nu är det drygt. Sover knappt på nätterna. Det är beräknat till 12:e april.
  • sarahkka76

    Mia 77 skrev 2010-03-13 17:18:12 följande:


    Har köpt klänning idag... det blev en bella absinthe... Betdydligt dyrare än jag tänkt mig, men den var bara så jag www.bella.fr/&model=9C05C3FA57EED0ED3 ABB686E7571113383A5C043
    Jätte fin klänning!
Svar på tråden Juli 2010