Inlägg från: Fialotta 78 |Visa alla inlägg
  • Fialotta 78

    Oktober 2010

    02/10 2010 gifter vi oss.

    Har bokat festlokal, ska gifta oss borgeligt på rådhuset. Köpt saker till inbjudningskorten (idag )

    Annars är inget helt bestämt utan vi kollar mest upp priser och dylikt nu. Siktar på buffé och fri bar. Vanlig klänning och kostym. Kommer sikta på ett budgetbröllop men vi får se hur det går

    Kram

  • Fialotta 78

    Vi kommer att skicka ut våra inbjudningar innan sommaren (typ maj/juni) sista osa kommer att vara 1:e augusti. Vill ha bra med tid på oss så man slipper stressa precis innan. Har semester i augusti så då har man ju lite extra tid att fixa.
    Kommer att ha färgtema blått och vitt eller blått och silver. Just nu lutar det mer åt blått och vitt, är rädd att silver ska få det att bli mer som en nyårsfest.
    Gästlistan är klar, vi blir 53 st inkl. barn. Kommer att skriva att det är valfritt att ta barnen med sig.

    Kommer nog att köpa alkoholen i tyskland, kollat upp lite priser. Har nog räknat rätt högt på mängden alkohol. Men kom fram till att det nog skulle gå på ca 7000 kr, men då tjänar vi 6000 kr jämnfört med systembolaget. Bor i malmö så har ju nära till tyskland

    Kram

  • Fialotta 78

    Hejsan igen!

    Nu är våra inbjudningskort klara att skickas iväg. Tänkte skicka dem nu i maj/juni. Vi har OSA den 2 augusti. Lite tidigt men eftersom vi kommer att vänta med att bestämma helt med mat och dricka och annat tills vi vet hur många som kommer. Har ju inte jätte mycket pengar att spendera. Är lätt att sväva ut för mycket

    Vi satsar också mer på party än bröllop och kommer inte heller att ha med så många traditioner. 

    Kommer också att ha musik på laptop, litar på min bror som ska få ansvaret för det.

    Kommer att vänta med klänning så länge som möjligt, kommer att ha en "vanlig" lite finare klänning. Har gjort en GBP-operation, gått ner 55 kg och hoppas på mer till brölloppet. Så klänningen får vänta lite. Tittar inte så noga när jag är ute i affärerna, vill inte bli förälskad i en klänning som kanske inte kommer att passa. Har inte riktigt koll på hur mycket man kan ändra på klänningarna.

    Har funderat lite över buketten, skulle vilja ha en enkel bukett med blommor som har långa skjälkar typ liljor. Har blått, silver och vitt som tema.

    Kul att läsa om era förberedelser, dycker upp saker man själv glömt.

    Kram

  • Fialotta 78

    Jag hade nog skickat inbjudningskorten i alla fall om man fattar vad det står ändå. Folk kan ju alltid ringa och fråga. Blir kanske mycket jobb att göra om alla.

Svar på tråden Oktober 2010