• Fru Bygg

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hej Lanovia! Vi saknar dig i tråden, men njut av maken och Ellen denna veckan! *kramar*

  • Fru Bygg

    Hej Hvidis!
    Ella och vi har haft en precis likadan natt. Ella har fått sin andra tand nu, så vet inte om det är den som spökar. Hoppas det är det, så det går över snart!
    Ella somnade och jag passade på att vila lite. Normalt sover hon bara en halvtimme åt gången, men nu sov vi tillsammans i dryga timmen. Det var underbart!

    Härligt att lilla E kan krypa runt runt! Längtar tills vi träffar er igen! *kram*


    Hvidbrud skrev 2010-04-08 09:41:35 följande:
    Åh vill sooooova. Blir galen av att sova längst 1,5h i taget.... Lilla e är underbar men när klockan är halv fem och jag sovit tre timmar, avbrutet, så kan jag inte låta bli att ryta som en lejoninna. Grrrrr!!Nä, rise and shine, det känns som om ögonen sitter i fel ögongrop. Huvudvärken fixar kaffet..Ursäkta ego klag.
  • Fru Bygg

    Bruttan, har det löst sig med din BM idag? *håller tummarna*


    Fjällbruttan skrev 2010-04-07 20:47:34 följande:
    Ja.. och då faller ju allt med antibiotikan och hela kviddevitten eftersom jag aldrig gått till v. 39 så så är risken stor att jag inte hinner till BB och inte hinner få droppet, vilket gör att då skiter sig hela upplägget som var gjort för att jag skulle SLIPPA vara rädd för dessa förbannade GBS-bakterier... BLÄÄÄÄÄÄ Hoppas att min ordinarie BM kan hjälpa mig i morgon...
  • Fru Bygg

    Nu gäller det att hålla koll på Ella. Hon kan vända sig både från mage till rygg och tillbaka och hon har lärt sig åla sig fram. Nu ligger hon inte still alls och hon ger sig ständigt ut på nya upptäcksfärder. Just nu är det DVD och playstationet som lockar. Får nog hålla lite kolla på henne! Min underbara bustjej!

  • Fru Bygg

    Det är bara bra. Sömnen är väl sådär just nu, eftersom Ella har fått sin andra tand. Men vi tjuvade med en liten morfar, Ella och jag nyss.

    När kommer ni ner till Helsingborg nu då och besöker oss?

  • Fru Bygg

    Jippie! Lillankan har kommit! Stort grattis till dig Ankan och din make! Ta nu hand om varandra och hör av dig när du har tid sen! *kramar om*

  • Fru Bygg

    Hvidis, du har mitt nummer. Får jag en bild på lilla E?
    Kramisar

  • Fru Bygg

    Hej alla goa tjejer!

    Bruttan, spännande spännande. Har ni åkt in ännu?

    Hvidis, hjärtar lilla E. Ella har också börjat åla och även rulla runt så hon är snabbt iväg från platsen man la henne på.

    Ella har kommit in i en period nu med mycket dålig sömn. Vi trodde att det berodde på hennes andra tand som nu också tittat fram, men det har inte blivit bättre sen dess. Vi somnade henne i famnen med mat vid nio-tio och sen sover hon hyfsat i sin säng fram tills klockan tolv-ett. Då vaknar hon och vill inte somna om i sin säng. För ett par nätter sen fick vi ge henne mat, men nu somnar hon rätt så enkelt om i vår säng. Dock så får ju maken sova på soffan och detta håller inte i längden. Hur ska vi få henne att somna om i sin egen säng, eller helst av allt inte vakna på natten så många gånger? Är mycket tacksam för tips. Man håller ju på att bli galen av sömnbrist!

    Nu ska Ella och jag åka till Ängelholm och serva vår bil.

    Skickar iväg en stor korg med kramar till er alla!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan