Inlägg från: Cltsp |Visa alla inlägg
  • Cltsp

    50-talstråden - igen!

    teak, angående papper så finns det flera scrappingbutiker på nätet som man kan beställa själv ifrån. Kanske lättare att kolla runt där tills man hittar vad man söker? Det finns även en slags färg som heter "pearl maker". Du trycker ut en liten droppe som stelnar och som blir som en liten upphöjd halv prick, kanske kunde vara något att dekorera med om du inte hittar prickigt papper?

    Jag köpte vintage-vykort att ha som gästbok (bild finns). Några av dem satte jag in i svarta ramar och hade som dekoration i festlokalen. Vi hade även fina glasburkar från Lagerhaus som vi fyllde med twist-godis vid baren.

    Min syster gjorde skålar av vinylskivor att ha chips och sådant i. Vi hade även vinylskivor och ljus på bordet som dekoration under middagen.

    Sådana vimplar ni har tipsat om är verkligen jättefina!

  • Cltsp

    Erese, åh vilken vacker och personlig ring! Superfina inbjudningskort! Jag håller verkligen med dig om hjärtan och puttinutt, det var bannlyst på vårt bröllop ;)

    KatjaB, kan ni inte göra så att varje gäst får en filmis att ha på sig? Har sett på en del bröllopssidor där man hängt som namntags i samband med bordplacering så man tar sin lilla namnskylt och sätter på sig när man går till sin plats. Många av våra gäster tog hem sin filmis som en kul grej. Ni kanske kan göra något kul av det? Skriva saker på baksidan, som små personliga meddelanden till gästerna eller ha med dem i någon tävling/lek. Alternativt använda dem som ett sätt att få igång mingel på, typ att man ska hitta den man hör ihop med så man måste gå runt och prata med folk...

  • Cltsp

    Hej på er! Kikar in här fortfarande ibland. Vad spännade det blir att se foton från era fantastiska bröllop sedan!


    Snart är det ett år sedan vår dag, tänk vad tiden går fort!

Svar på tråden 50-talstråden - igen!