• Svar på tråden September 2010 del 4
  • Fenixx

    popcorn o dip>> tack!! ja varit så mycket annat så bröllopsplaneringen har fått lega på is. men vi hade ju ändå bokat dem stora sakerna, så kände ingen stress så.

    ja jag tycker man absolut ska köra på dem färger som känns rätt, oavsett årstid. vill man ha sommarbröllop men ändå köra svart, så varför inte.

    vi planerade från början ett sommarbröllop, men ändrade till september, så nu kommer ju våra färger ändå "matcha" årstiden. men var inget tänkte fram från början. (brunt/vitt/guld/grönt)

  • sun moon

    Drömde i natt att det bara var några veckor kvar.. och vi hade inte kommit längre med planeringen än vad vi har gjort idag, prata om att vi hade panik.

    Både jag och min BM är personer som har svårt för att bestämma oss för saker ibland, och jag kan tänka mig att det kommer att ta tid för oss att planera allt.

  • BrideandGroom

    Då var klänningen fixad...hoppas det nu blir bra... fler än jag som funderar om man valt rätt?
    Vet att man har gjort det men tankarna kommer ändå.

    Någon som har tips på var man kan köpa fin kort jacka eller bollero till sin brudklänning runt Malmö-trakten?

  • Fenixx

    sun moon>> huu vilken panik om drömmen varit sann...

    har du bild på klänningen du tänkt att ha brideandgroom?

    själv vet jag hur klänningen ska se ut, men är lite osäker med tygval bara, ska se över det.

    annars ska snart min m2b´s kläder börjas sys och tärnklänningen är klar som jag väntar bild på.

  • Blivandefrueriksson

    Jag är irreterad, den 30 jan så beställde jag skor och organzaband från pernillas brudbutik, betalade direkt. feb 9 fick jag order behandla så inget mera med det. men jag har inte fått mina saker ännu, mailade henne den 21 feb och frågade var de var och fick då som svar att organzabanden var best vara och de skickas inom 1-2 veckor, har nu gått 3 veckor och inga skor eller organza band och inget mail heller om var de kan tänkas vara. Mailade innan och ser vad man får för svar.. någon mer som handlat av henne??

  • Fenixx

    blivandefrueriksson>> jag har inte handlat själv, men hört om andra som har haft strul därifrån.

  • BrideandGroom

    Fenixx: Nej jag har tyvärr inte det. Blev aldrig att jag tog foto när jag hade valt den. Ska göra det när jag ska dit o prova den igen efter att den har kommit hem.

  • FramtidaFruSandberg

    förlåt att jag byter ämne från tidigare samtal (om pernillas) men jag är så glad: jag har beställt min klänning! Äntligen. En kopia av Haiti från pronovias, den är helt drömlik!

  • Blivandefrueriksson

    Framtida var beställde du den ifrån??

    Har ni hört sibyllas senaste reklam på radion? tycker den är helgo, de interjuvar ett kök som ska göra maten till ett bröllop. Förrätten har bruden valt det var piggvar med någon mousse och krasse.
    Varmrätten hade brudgummen valt och det blev kebabtallrik med läsk.
    ha ha så hade nog gärna min BM velat ha det

  • sun moon

    Min sambos lägenhet är nu såld så vi kan börja bröllopsplanerandet på riktigt. Vi ska till Panduro och titta på lördag.. ev. köpa lite saker och göra olika test inbjudningskort. Ska bli kul.

    Men det vi får gråa hår av nu är fotograf.. Galet dyrt och många är redan uppbokade. Har ni redan bokat fotograf?

Svar på tråden September 2010 del 4