• swee1

    September 2010 del 4

    Hoppas det inte är för sent att haka på :)

    Vi gifter oss borgerligt 25.9 och jag känner mig hyperstressad. Just nu mest om kläningen, hittar fel på alla..

    Festlokalen är bokad och meny klar förutom lite finjustering, fotografen (en halvproffs kan man väl säga) bokad, ringen bestämd men allt annan är öppet *suck* har inte ens bokat vigselförrättare för vi har inte bestämt var vigseln ska ske
    .Vi vill göra det med bara vittnens närvaro och åka sen till festlokalen där gästerna, förhoppningsvist, har fått lite skumpa.

    Vad tycker ni, är det för sent att skicka inbjudan i början av juni? Funderar OSA i slutet/mitten av augusti -om inte hon som håller i catering måste veta tidigare.

  • swee1

    Vi tänkte maj först men tummen har fastnat *s* vi kanske hinner om vi får loss den NU.

    De gäster som vi har långväga är så "nära" att de redan vet datumet dvs släkt från Finland, toastmadame från Hufvudstaden osv.

    Hur har ni gjort med övernattningen, bjuda eller icke bjuda?

  • swee1

    De närmaste sover hos oss men det blir några "över", och eftersom de redan bekostar en lång resa från Finland funderar vi på att stå för deras övernattning..beror på budjeten, den lever lika mkt som gästlistan :)

  • swee1

    Japp men den är tråkig..vi har en gästgiveri på byn och de har ett hus med 6-8 sängplatser, funderar på att fråga om man kan boka det för ett bra pris. I så fall står vi för kostnaden, tänkte det kan vara nice för gästerna att bekanta sig lite innan.

Svar på tråden September 2010 del 4