Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    September 2010 del 4

    Hur går det för er alla?
    Vi har nästan bestämt maten nu, ánnars har det inte hänt så mkt. Snart dax att pilla med inbjudn. korten, funderar på att skicka ut dessa i mars. När ska ni skicka ut era?

  • sun moon

    Bröllopsplanerandet ligger lite på is nu och det är ganska skönt Allt är "lite sådär" bestämt så vi vet ca hur vi vill ha det.

    Kyrka, lokal, präst, klänning, tärna, marskalk och toastmasker är fixat

    Vi har nu i helgen rensat ut det sista i min sambos lägenhet och förråd och den är nu i en mäklares händer. Vi hoppas på att få en rejäl slant över till bröllopet, resa och till att spara Så håll tumarna för oss

    Vi tänkte fixa inbjudningskorten när lägenheten är såld så vi vet att vi har råd att bjuda på fest. Annars gifter vi oss iaf

  • sun moon

    Vi hade från början bestämt ljusblått pga min BM´s favvolag i fotboll Jag ville detta också men som jag har brytt min hjärna hur vi ska göra för ljusblått förkippar jag med sommar och havet. 4 september räknas ju som höst men jag ville inte ha höstfärgerna utan något "eget".

    Jag vet inte hur men en dag snubblade jag över dessa söta nallar på internet och blev helt förälskad i dom. De kallas Mirandanallar, MetoYou nallar eller TettyTeddy. Kärt barn har många namn Grå nallar med ljusblå nos och dessa nallar kommer att vara vårt "tema"

    carteblanchegreetings.com/metoyou/stories/

    Så ljusblått, grå, vit/cremè och röda rosor i min bukett.

    Nallarna kommer att finnas på bild i inbjudan, festhäftet, på tårtan och ev. något mer.

  • sun moon

    Jag hoppas på att vi kan få ut dom i april
    Allt ligger på is nu pga lägenheten som ska säljas. Visning på den i helgen.

  • sun moon

    Men vi har redan gett info vilken dag det blir så det skulle inte vara helt katastrof om det blir i början av maj heller.

  • sun moon

    Drömde i natt att det bara var några veckor kvar.. och vi hade inte kommit längre med planeringen än vad vi har gjort idag, prata om att vi hade panik.

    Både jag och min BM är personer som har svårt för att bestämma oss för saker ibland, och jag kan tänka mig att det kommer att ta tid för oss att planera allt.

  • sun moon

    Min sambos lägenhet är nu såld så vi kan börja bröllopsplanerandet på riktigt. Vi ska till Panduro och titta på lördag.. ev. köpa lite saker och göra olika test inbjudningskort. Ska bli kul.

    Men det vi får gråa hår av nu är fotograf.. Galet dyrt och många är redan uppbokade. Har ni redan bokat fotograf?

  • sun moon

    6 månaders förlovning igår och 5 mån kvar till bröllopet i morgon och på måndag ska vi titta på 2 bostadsrätter. Mycket som händer nu.

    Måste måste köpa materialet till inbjudningskorten nästa vecka så vi kan få iväg dom.

  • sun moon

    Våra inbjudningskort är inte iväg ännu.. de ska skrivas ut.. klippas till och limmas.. sedan så. Får hoppas att vi får det gjort i helgen. Pallar inte att göra allt själv så jag väntar till dess.

    Vi ska flytta också så jag håller på att packa så smått.

  • sun moon

    Jag är stressad periodvis. Jag tycker att vi har så lite tid tillsammans för att kunna planera. Jag jobbar nätter och min BM har en hel del hobbies som han håller på med. Jag vägrar också bestämt att vara den som håller i allt. Så vi får väll se om vi hinner bli klara till 4 sept

  • sun moon

    Vi ska flytta på onsdag-torsdag så allt med bröllop ligger nu på is. Detta gör mig lite nervös för vi har inte fått ut våra inbjudningskort.. inte hittat fotograf.. men men, vi får ta ett rejält tag i det hela när vi har kommit iordning i nya bostaden

Svar på tråden September 2010 del 4