Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Fan, fan, faan, vi får ingen försäkring beviljad till Astrid bara för att hon fick gulsot, de säger att det är förhöjd sjukdomsrisk. Det är väl för fasiken ingen höjd sjukdomsrisk, hon hade ju bara vanlig gulsot. Jävla skit. Vi kan vända oss till deras ombudsman eller till domstol för att häva beslutet. Vi håller på att deppa ihop just nu, stackars Astrid.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, stort lycka till imorgon!

    Cicci, var ni också inlagda för solning?

    Vickan, har du inte sökt än! Försäkringskassan kan ju ta låång tid på sig dessvärre.

    Jo, någon slags försäkring får hon ju, det finns ju olika gruppförsäkringar och försäkringar man får ta utan full rapport från bb och olycksfall får hon ju ändå men hon kommer inte att få en lika bra försäkring som Iris och det är så orättvist.

  • BrudSommar2006

    Vickan, om du har skickat in papperen redan och kan söka dagar på nätet bara så borde det ju gå fort.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad skönt att det är gjort och att det gick bra! Hoppas att det går fort fram med hemutredningen nu bara.

    Liten, häromkvällen råkade jag också ut för att jag kunde logga in överallt utom försäkringskassan med min e-legitimation men det löste sig till slut, eller ja, maken höll på med något och sedan löste det sig. Vet inte om han gjorde något speciellt, ska fråga. Om han nu någonsin kommer hem från jobbet vill säga för det verkar vara stora störningar i tågtrafiken och han har väntat rätt länge nu utan att det kommer något tåg.

    Idag har Astrid varit rätt besvärlig, och inatt också faktiskt, så hela förmiddagen låg vi i sängen och jag försökte sova ikapp lite men hon skulle bara amma hela tiden så jag har varit trött resten av dagen också. Sedan när hon skrikit ett bra tag i eftermiddags tog jag med henne och handlade för hon brukar alltid somna i bilen. Trist bara att babyskyddet tar upp hela vagnen så man får bära en korg också när man ska handla. Man får inte med sig så mycket då.

  • BrudSommar2006

    Cicci, du råkar inte minnas om bilirubinvärdet var under eller över 300 för er? Jag tänkte om det kunde göra någon skillnad? Hursom så är det en dagisfröken på Iris dagis som råkade ut för samma sak med just vårt försäkringsbolag och bytte till ett annat så jag ska föreslå det för maken när han kommer hem.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, nu borde ni väl verkligen ha provat allt? Det finns väl inget mer ni inte har gjort?

    Vickan, kan du skicka över det där kladdkakemuffinsreceptet igen? Jag glömde skriva upp det och nu orkar jag inte leta efter rätt sida.

  • BrudSommar2006

    Om man ska fylla de där små ketchupbehållarna till hälften får man väl nästan köra med förstoringsglas???

    Baaahhh, Astrid hinner knappt landa med baken i babysittern innan hon illvrålar. Inte sover hon heller om man inte sätter sig och åker bil med henne. Så fort man kommer hem vaknar hon. Inatt var hon missnöjd till två innan hon somnade och nu har hon varit vaken sedan nio imorse förutom när vi var iväg med bilen och handlade. Ger jag henne ersättning blir hon bara ännu piggare vad det verkar. Det ska snuttas och bäras konstant, zzzznark! Vi har fått en till Iris på halsen helt klart.

  • BrudSommar2006

    Parnassia, är helt säker att jag skulle kommentera något du skrev men har glömt vad.

    Koko, blir det någon mer kisse eller nöjer ni er med lillkillen? Han kanske inte är så liten längre förresten.

    Pb, fina bilder! Jag minns särskilt en bild från vattnet som jag tyckte var så fin i prospektet, måste ju vara så mysigt till våren.

    AM, stackars Hektor, och stackars er! Iris har sovit uselt de sista nätterna men det är väl dags för en bra natt snart då. Har storshoppat 116 på Lindex precis plus beställt en jacka på Reimas rea.

  • BrudSommar2006

    Liten, dum fråga, men du har kollat att din e-legitimation inte gått ut? Min var över två år gammal och hade gått ut, laddade ner den inför att vi skulle få Iris. Hur länge har du förresten gått med risig röst?

    PB, nu får det väl ändå räcka för honom!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge