• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hepp!


    Vad bra BS, tänk vad övertalningskampanjer är effektiva!

  • snaily

    Koko
    Det var det inte meningen att du skulle se, din jädrans fuskande datahacker!


    fast det var inte med flit
  • snaily

    Jag försökte lägga in min avatarbild i mitt inlägg, men misslyckades. Därav den tomma rutan. Hur klantig får man vara, det kan väl inte vara så svårt?!

  • snaily

    Är det bara jag som jämt råkar trycka på den där viktväktarreklamen till höger? Det roliga är att den frågar "vad ser du framför dig i sommar" - och ja, jag skulle gärna ha en sån där badbollsmage i sommar!


    Nähä, nu MÅSTE jag väl ut mer Korven... motvilligt. Fastnat på youtube och hittar en massa fantastiska gamla Radioheadfavoriter. {#lang_emotions_heart}

  • snaily

    Koko
    Får bygga en lägre toastol först, han har ju så korta ben så det är svårt att hoppa upp på sitsen utan att falla i vattnet - vilket vore ett öde värre än döden om du frågar Korven.

  • snaily

    Halloj


    Maken har förklarat för mig att 40 kubik ved är sjukt mycket, så även 25. Puh! Hoppas det går bra för er i vedtagen!


    AM
    Kvällens meny lät sjukt god! Oavsett vilken sorts ärtsoppa det är.


    Lappis - ha så kul på Bounce!


    Ore
    Och om knappt tre veckor (!) kommer vi om vi fortfarande får, fast behöver ju inte nödvändigtvis ses hemma hos er förstås.
    GRATTIS till nytt syskonbarn förresten!


    Tvätta fönster? Hmm... *stoppar huvudet i sanden* Skulle verkligen behövas, men just den här helgen känns projekt bara vanlig städning (jag) och däckbyte (maken) alldeles fullt tillräckligt. Man hinner inte så mycket när man sover bort halva dagarna, nästan. Somnade efter lunch idag och sov som en klubbad säl i minst en timme, vaknade och visste inte var jag var, vad klockan var eller nånting. Helt slut. Och sen var vi ju tvungna att fika, viktigt, och nu sitter jag här. På förmiddagen gick vi en härlig promenad, premiär för i år på "naturstigen" som är en riktigt fin skogsrunda med porlande bäckar överallt och strålande utsikt från högsta punkten. Fortfarande mycket snö kvar där så oj vad blött det kommer vara om några veckor.


    En helt annan fundering - varför läser jag överallt att det är så bra och gynnsamt att må illa under graviditeten och att det t o m innebär en lägre missfallsrisk? Blir irriterad över såna påståenden när de inte förklaras ordentligt, helst på ett väldigt ingående medicinskt och molekylärbiologiskt plan
    Jag mår nämligen fortfarande inte illa, har inbillat mig något väldigt svagt övergående ibland bara men det är inte oftare än några gånger i veckan.


     

  • snaily

    BS
    Jag hoppas verkligen det är en myt! Det måste ju kunna vara så att olika personer är olika känsliga för hormonförändringar?! I alla fall är det ju så med hormonerna man tar inför en IVF; en del mår ju jättedåligt medan jag själv knappt kände av dem (förutom att jag blev svullen och öm i magen).

  • snaily

    Frullan
    Välkommen hem! Var i Egypten har ni varit? Har ni haft det bra, vad har ni gjort? (Nyfiken, som den gamla trogna Egyptenresenär jag är.)
    Låter betryggande att inte du mådde illa heller!


    PB
    Äh, diverse FL-sidor och andra forum. Och en bok som heter Att vänta och föda barn. Jag slipper ju gärna må illa så klart - fast det skulle ju vara trevligt med NÅGOT litet symptom så man faktiskt fattade det här ogreppbara med graviditeten. En liten lysande lampa på magen skulle kunna räcka.
    Ha så kul med veden imorgon också då!


    Dags för efterrätt och sista Millennium-avsnittet snart!

  • snaily

    Tack för alla svar!
    Ok, jag ska lägga ner "projekt illamående" nu!


    PB
    Jag vill ha sparkar mot revbenen! Inbillar mig att det blir lite mer verkligt när man får en mage.


    Telis
    Den där middagen lät väldigt god!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge