• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nu har jag varit ute en stund! (och skottat) Vilken fin kväll vi har här! Stilla, tyst, månsken och MASSOR med snö. Det var tom skönt att få göra nåt med kroppen en stund, det har inte blivit mycket sådana aktiviteter på sistone. Vi får se vad kroppen säger ikväll om detta...

    Vi träffade vår föräldragrupp en knappdag bara, all "utbildning" var ihoptryckt på en kort dag. Men vi fann varann som sagt ändå, så ge inte upp Vickan!

    Varför flaggas det överallt idag? Fyller någon år?

  • Parnassia
    Det snarare förvånar att jag inte har koll på det. Jag brukar ha stenkoll på den typen av värdelöst vetande.

    Fortsätter Tv-kvällen med Per Morberg.
  • Parnassia

    Vi var ju på VC med E imorse, hon har klagat över ont i magen...

    För att göra en lång historia kort kan man säga att doktorn tyckte att vi skulle prova med microlax i em för att se om det kom ut mycket och sedan ska han ringa imorgon för att se hur det gick. Bra läkare som hade konkreta förslag och la upp en plan för hur vi skulle gå vidare måste jag säga.

    MEN microlaxen, fy f-n. E var så ledsen, först fick vi lirka med henne för att kunna ge den, men det var väl OK. Men sen grät hon i en kvart, från det att vi fått på en blöja (för säkerhets skull) tills dess att hon gått ifrån toan. Jag känner mig som en torterare. Dessutom kom det i princip inget bajs, inte mer än att jag skulle kalla det en liten normal omgång.
    Det gör vi inte om, om vi inte verkligen blir tvungna!

    Surfade lite på nätet nu och hittade en uppgift på ett ytterst dåligt ställe, källkritiskt sett (FL), om att microlax kan svida!

    Vilket får mig att undra:
    Har ni egna erfarenheter? Svider det? Gör det ont? Varken jag eller maken har behövt prova själva.

    Cicci! Hur har det gått för dig med era bajsscheman och lavemang? Hoppas det går mycket bättre än min erfarenhet från idag. *hoppas*

    Oj, det blev långt, men jag behövde nog få det ur mig lite. Stackars barn, vilken mamma jag är.

  • Parnassia

    Me&I har jag varit på någon gång. I min smak är det väl OK grejer, men inte många saker som jag verkligen ville ha. Dessutom tycker jag det är för dyra grejer med tanke på att det i ivf i mitt fall har handlat om barn som växer fortare än makens skägg.
    OK, det kanske var en överdrift, men ni fattar vad jag menar.

    Men som social aktivitet är det toppen! Go Vickan! Det brukar ju vara schysst fika på sådana där partyn också!

  • Parnassia

    Rym i sydostlig riktning då Vickan! Så kommer vi åt motsatt håll när min korv är ute! Vi borde ju kunna få till en träff när vi båda är hemma iaf! Eller vi kanske får mötas på vägen... Var är mitten emellan oss?

    Tack för tröstande ord i övrigt!
    En del av grejen är ju att jag egentligen inte tycker att hon har en krånglig mage. Hon äter bra och bajsar minst en gång per dag oftast, men kvaliteten på utgifterna varierar så att säga. Det stora som gnagt mig är att hon gnäller ofta över ont och vi kan inte hitta någon vettig förklaring till varför hon gnäller. Därför kände vi att vi måste ju agera på nåt sätt nån gång, därför blev det VC idag. Vi får se vad Mr M.D. säger imorgon...

  • Parnassia

    Cicci - Vad skönt att det går bra med Viktors bajsande! Bra jobbat.

    *fortsätter att läsa ikapp*

  • Parnassia

    Vickan - trist att inte veta om Trollet ligger på rätt håll. Håller tummarna för att det går bra på måndag! H*n kan ju ha vänt sig tills dess?!

  • Parnassia

    Nu har jag kommit till sidorna om vändingsförsök och sätesförlossningar. Jag har inte så mycket mer att komma med än att jag har två kompisar som fött varsitt barn i säte. Vi pratade om det just häromdagen faktiskt och enligt dem var det inte värre att föda barnet i säte än "som vanligt". Men det är ju deras personliga åsikter alltså. Jag ville bara berätta att det finns exempel på att det gått jättebra att föda barn på det sättet.

    Fortsätter läsa, är nu på s 81

  • Parnassia

    Lappis! Hoppas träningen går bra och att du har kul! Mår du bra så att du orkar träna som du vill?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge