Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Äh, jag är redan hyfsat kry så mig är det ingen fara med!

    Det är ju märkligt att ställer jag vagnen i köket där den är i vägen sover Astrid bra i den men ställer jag den i hallen vaknar hon på en gång. Jag har provat flera dagar i rad nu så jag är säker på att det är så. Någon skillnad är det.

    Tinga, var det Piff som var den större som hade bra näringstillförsel från början? Fast det är han som krånglar mest nu? Jag antar att det inte hade varit möjligt att plocka ut en och låta en gå fullgången tid? Så hade man inte behövt välja bort någon? Fast hade det gått så hade de väl gjort så, äh, glöm frågan.

  • BrudSommar2006

    Jag hade ju sett fram emot att få börja dricka vin igen men jag blir så förbaskat trött av minsta lilla nu och jag är ju redan trött så det känns inte lockande i alla fall nu!

    PB, man verkar inte kunna börja sitt inlägg här med ett ord med bara stora bokstäver?

    Förresten, varför skulle nya pelargoner inte klara det lilla dagsljuset nu när ens gamla överlever år efter år? Kan inte vara ljuset som är boven trots allt.

  • BrudSommar2006

    Nu vaknar hon! Fast nu har hon typ sovit hela dagen hittills, inte konstigt att hon är vaken halva nätterna.

  • BrudSommar2006

    Tittar på Förlossningskliniken och det är en tjej som sätts igång utan att ha gått över bara för att hon tröttnat! Bara för att det blev igångsättning och tog tid så var de tvungen att göra kejsarsnitt mitt i. Farmor och mormor sitter utanför och väntar. Bara i USA...

  • BrudSommar2006

    Telis, minifom och sempers droppar är tyvärr rätt värdelösa, vi provade dem till Iris och det gjorde ingen skillnad alls. Astrid har samma problem men jag tror inte att det finns något som hjälper de små stackarna faktiskt. Någon kanske blir hjälpt av att testa mjölkfritt men även det är ju lönlöst för de flesta. Magmassage blir Astrid riktigt arg av.

  • BrudSommar2006

    Det skulle vara AMs pysventilförslag då, det är ju i alla fall något vi inte testat!

    Pust, hämtade på dagis med Astrid i vagn och Iris på snowracer idag, jag är helt slut! Iris älskar att bli dragen på sin snowracer hon nyss fått och det är mycket lättare att dra den än pulkan. Problemet är att i nedförsbackar så kan man inte få henne att sätta foten på bromsen så jag får hålla snöret i en ögla så att jag kan hålla tillbaka den själv men jag får inte hålla snöret så för Iris (INTE hålla med hål i snöret!) och idag blev hon så förbannad att hon klättrade av och ställde sig på vägen och grät och vägrade följa med längre med en ilsken mamma till följd. Hålla handen skulle hon och det är ju jäkligt lätt med barnvagn i ena handen och snowracer som ungjäkeln vägrar sitta på i andra handen... Hoppas så att den här snön försvinner snart för det är ett litet helvete att dra barnvagn i det här väglaget här i förorten.

  • BrudSommar2006

    Ore, det greppet fungerade bra med Iris vad vi minns men när Astrid skriker hjälper inte ens det. Babybjörnen hjälper bäst, annars att man håller henne sittandes framför sig men det är rätt jobbigt för armarna i flera timmar.

    Muffins, här är en som går upp! Sitter ju bara i soffan och ammar.

    Iris har slocknat i saccosäcken, Astrid har inte vaknat efter vagnturen än och ugnspankakan är i ugnen. Pust.

    Usch, i morgon ska maken ha bilen och jag måste både lämna och hämta, har inte behövt lämna än och inte utan bil. Får väl bli snowracer/barnvagnsvarianten igen men vi har en jättebrant backe till dagis och jag vet inte om jag orkar upp för den med både vagn och att dra Iris. Det är lättare hem för då är det ju nedförsbacke.

  • BrudSommar2006

    Vickan, glöm inte nässpray, går inte att få till det med lustgasen annars.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, får man ha hund med sig in på restaurangen alltså?

  • BrudSommar2006

    Muggles, jag har ju alltid sagt att det bästa vore att få en fix och färdig ettåring, innan dess är det ju mest en plåga! Det första halvåret ska vi inte tala om, det är mer än en plåga!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge