• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nenne
    Mmm, pajen låter god, sparar receptet!
    Ska börja spruta igen den 25 tror jag det är, OM det ser ok ut på kontrollen som jag ska på på måndag.

  • snaily

    Oj vilken tid det tagit att läsa ikapp! Offar lite av Let's dance för er skull nu, bara så ni vet!

    Telis och AM - jag vill vara med i klubben för trädgårdsanalfabeter, tror faktiskt jag är värst av alla. Tur att vi bosatt oss i odlingszon 7 ( VII?) så kan man skylla på det när man inte har någon trädgård. Frågan är vad man ska skylla på som orsak till att man inte har krukväxter inne heller, hmm...

    Telis
    Härlig Televinkenbild, och vad gulligt det låter med hans smilgropar! Min make har två jättefina smilgropar men jag har inte en tillstymmelse, hoppas smilgropgenen är dominant (om vi nånsin får barn). Förresten duger en unge utan smilgropar alldeles utmärkt också.

    Tinga
    Tjohoo, grattis till lyckad kontroll och matning!

    Lappis
    Jag röstar för den vita chokladmoussen, lät smarrigt! Kombinationen apelsin och choklad går bort för min del, blir någon konstig kemisk kortslutning i mina spottkörtlar av det

    BS
    Feliway kan nog vara värt att prova åt katterna fast de kommer nog inte förvandlas till små änglar bara för det, men kanske kan det lugna något. Annars aktiveringsleksaker av olika slag, kanske? Har ärligt talat jättedålig koll på kattbeteendeproblem... Kolla om det finns någon typ av etolog/kattbeteendeexpert att rådgöra med. Själv är jag för övrigt jätteskeptisk till såna där "djurkommunikatörer" (otippat va?)

    Muggles
    Kul att allt såg bra ut hos läkaren!
    Ang ÄL har jag fattat det ungefär som Telis sa - ÄL-testen mäter ju LH-stegringen som föregår/ska framkalla ägglossningen, men ibland kan det tydligen bli så att äggblåsan inte spricker ordentligt, utan snarare bara skrumpnar ihop, och bildar då en mindre effektiv gulkropp än efter en riktig ÄL, och den "dåliga" gulkroppen producerar progesteron i mindre mängd eller under kortare tid. (Själv lite rädd att det kan vara orsaken till mina korta lutealfaser och spottings.) Broderar vidare - OM denna teori stämmer så hjälper det ju inte med prog.tillskott, om ingen riktig ÄL har skett... (Men eftersom teorin ovan kan vara helt åt skogen så är det såklart värt att prova proggisarna!!)

    PB
    JAG vill komma på kalas! *räcker upp handen*
    Klart jag förstår vad du menar med lägda - du menar täkten!

    Nyss pratat med en kompis i telefon, en som bor ca 50 mil bort och pratar mycket och ofta om att komma och hälsa på men inte gör det så ofta (= en gång på tre år). I alla fall, nu är hon och hennes kille i trakten, bara några mil härifrån, för att titta på en tomt som han kanske ska köpa. De ska titta på tomten imorgon förmiddag och sedan köra direkt hem igen, utan att komma och hälsa på oss och utan att stanna och njuta av det härliga soliga fjällvädret som ska bli. De skulle visst på nån viktig fest imorgon kväll... *skakar på huvudet* Alla gör vi olika prioriteringar här i livet... men så ni vet, kära trådisar, så är det INTE ok för någon av er att köra förbi på vägen en mil från mitt hus UTAN att komma förbi och säga hej!

  • snaily

    Lapinette skrev 2010-02-12 22:23:51 följande:


    Sen ska jag väl erkänna att vår Gosset (champagne) försvann lite väl snabbt så vi öppnade en polare Roger oxå. Oj!
    Hoppsan! Gott!

    Dina gamla konkurrenter, coolt! Kan inte du vara med i Let's dance-juryn nästa år, skulle bli MYCKET roligare att kolla då!
  • snaily

    Lappis
    Åååå vilket skojigt skvaller!

    Vickan
    Kom på att jag gjorde precis samma grej när vi körde genom din stad i somras, men skyller på att jag inte hade telefonnummer eller nånting till dig då... Men nästa gång så!

  • snaily

    Kanske bäst att säga att jag inte menade det så ordagrant, jag LOVAR att förlåta den som vill semestra häromkring utan att hälsa på mig! Kanske. Tyckte bara det var lite konstigt planerat av den här kompisen till mig då vi är ganska goda vänner men ses alltför sällan.
  • snaily

    Nehej, nu ska jag snigla mig i säng och göra stackars maken sällskap som måste jobba i morgon.

    Godnatt på er kaniner och Viktualior och annat löst folk!

  • snaily

    Vilken fantastisk dag jag haft!! Såna här underbara dagar ångrar jag varenda flytt- och byta jobb-tanke jag nånsin haft! Jag och Korven har varit på fjällutflykt hela dan, kom precis hem, stråååålande vackert soligt och vindstilla. Har beundrat utsikten över hela landskapets fjälltoppar tror jag, och suttit länge i solen och druckit varm choklad och ätit mackor. Ska snart lägga ut bilder på fejjan. Solen börjar faktiskt ta lite, dags att köpa solskyddskräm!

    Lappis
    Lustigt att du nämnde Lidingöloppet - pratade nyss med en kompis som bestämt sig för att springa (hela) och undrade om jag skulle med. Jag har dock lite problem med ett knä sen jag sprang Gtb-varvet så jag pallar inte att springa så långt och ofta längre, tyvärr. Men är lite sugen ändå, kanske 15 km i så fall... har sprungit det en gång tidigare.

    MrsB
    Ni är så välkomna!

    Snorkis
    Jaa, heja, skicka bild!
    Jag bor ca 12 mil söder om stan där G.C. var. Inte alls särskilt långt norrut alltså.
    Modellflyg! Låter som våra makar har något gemensamt - min flyger inte men är värsta modellnörden för övrigt, bygger jämt.

  • snaily

    Telis skrev 2010-02-14 03:12:16 följande:


    Nu är det försöksheat i short track på tv, ni ligger väl inte sover?!
    På tal om short track - har du läst Erlend Loes "Gör vad du vill"? Annars kan jag rekommendera den! (Har i och för sig inte läst ut den själv, men hittills är den väldigt underhållande.)

    Koko
    Lät som en riktigt trevlig kväll!

    Nu är det dags att ta itu med den här dagen - ut på Korvpromenix och sen iväg och åka längskidor igen. Inte riktigt lika soligt idag som igår men det verkar som det spricker upp, förhoppningsvis blir det strålande soligt idag igen.
  • snaily

    MrsB - fyyy vilken trist dag! Kram! Hur svårt kan det egentligen vara att hålla reda på din allergi efter alla år, undrar man! Min syster är också nötallergiker (hyperallergisk) men det är jättevanligt att folk blandar ihop och tror att det är mandel hon inte tål (hur vanligt är det?)

    Telis
    Jag brukar i och för sig gilla Loes böcker, men den här är väldigt tunn så jag tror du vågar ge den en chans! Om inte annat för att läsa om short track

    Nenne
    Härligt det låter! Skitbra att det gick bra med bäckenet också! Var åkte ni någonstans?

    Här blev det 11 km längd och en långpromenad på det i finvädret.

    Lasagne och rödvin till middag blev det här. I morgon bär det av till stan för besök hos farbror gyn, måste upp kl 5 i morgon bitti! Tiiiiiidigt... Varit duktig och förutseende och redan fixat frukostmatsäck och packat en massa andra grejer - tänkte passa på att göra en skidutflykt i närheten av stan i morgon, med lite korvgrillning och så.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge