Inlägg från: äntligen på väg |Visa alla inlägg
  • äntligen på väg

    Äntligen Fredag del 20

    Har fått inflammation i tummen pga att jag lyft lilla W. Hur klen är jag egentligen?! Jag som spelat handboll och allt! (Fast det är kanske det som är problemet?)
    Men det fina är att inflammationen har ett flott namn: Morbus de Quervain! Det ni

  • äntligen på väg

    Å så härligt att ha gått in i v 37 Janos. Då är ju bebisen klar och ska bara lägga på hullet lite!

    Hilde: Perfekt med lite snöskottning på köpet

    Är oxå trött på snön nu. Längtar efter barmark! Men däremellan kommer ju slasket och det är ju det trôkigaste! Lite avis på ditt väder APG!

  • äntligen på väg

    Fru Hilde skrev 2010-02-08 16:22:03 följande:


    Ja jag vill också träffas! hmm man kanske kan dra med sig maken till huvudstaden med barnen och lämna bebben med honom medan man går ut o har lattjo lajbans med fredagsbrudarna... hmm borde gå att rodda runt hyfsat... eller? Kan ju vara lite svårt att åka bort över natten från en ammande liten bebbe.
    Bra idé, tror vi gör samma sak! Å va roligt att få träffa alla!

    Min mage var oxå gigantisk, såpass att folk frågade hur många det var där inne (iofs en klassisk kommentar), men ändå vägde W "bara" 3525g trots två veckors övertid.
  • äntligen på väg

    APG: Äsch, man ska ju ha lite att ta av om man blir sjuk .

    Grattis till 100 Janos!

  • äntligen på väg
    mammacatta skrev 2010-02-22 09:17:16 följande:
    Nä, bäbisar vill bara komma ut i tio plusgrader snålblåst och regn. *vet*Har gjort empiriska stuider i ämnet och hittils 100% samma svar.
    Ha, ha Vilken tur att min dotter trotsade detta, annars hade jag varit gravid i tolfte månaden nu!! Hon stannade trots allt "bara" 13 dagar extra i magen.
  • äntligen på väg

    Å, snart, snart nu Hilde och Janos .

    Själv leker jag med tanken på att flytta till något mer centralt igen. Fast jag älskar vårt hus och läget egentligen. Det är bara nu när vädret är så kasst som jag tycker det är lite sådär att bo så isolerat. När man inte kan komma ut och gå utan att först åka iväg med bilen. Vi kommer inte att flytta, men det är ju lite kul att kika på vad som finns...

  • äntligen på väg

    op.se/slaktvanner/familjeliv/1.1836327--vi-kampade-i-atta-ar-for-att-fa-wilma-

    Nu är vi rikskändisar .
    En FL redaktör hade läst min blogg och ville göra ett reportage om oss. Det visade sig att de även samarbetar med ett gäng tidningar så nu dyker vi upp lite varstans
    Blev nåt konstigt inklipp i citatet från min blogg, nån slags hyperlänk som inte hör dit så bortse från det om ni läser igenom.

  • äntligen på väg

    Grattis Hilde .
    Jobbigt med en så tuff förlossning! Hoppas du känner dig ok nu ändå. Kramar till hela familjen!!

  • äntligen på väg

    Andas djupt och räkna till tio Janos

    Måste passa på att säga att jag tycker ni gjort ett superbra jobb Janos och Hilde som kämpat er igenom era graviditeter trots att ni inte mått bra. Stor applåd till er

    Idag var jag borta från lilltjejen i tre och en halv timma .
    Var hos frissan för första gången på 10 månader och det tog ju sin lilla tid. Kände mig lugn första två timmarna sen blev jag superstressad, trots att jag vet att hon och maken har det hur bra som helst och att det funkar att ge henne ersättning om det skulle behövas.

    Idag har vi kanonväder här för fjärde dagen i rad . Hoppas vi kan åka in till stan och promenera när maken kommer hem från träningen! Var ute och promenerade på landsvägen här hemma igår eftermiddag och det kändes mindre kul när det kom en långtradare fylld med timmer nära en kurva och det knappt fanns nån vägren pga snön. Så nu vill jag vänta med att promenera här hemma tills snön är väck. Annebergshus huvudkontor med sågeri mm ligger nån halvmil från vårt hus så det blir en och annan tung långtradare som passerar här och vissa är lite väl glada i gaspedalen.

  • äntligen på väg

    Å museum . Många år sen jag besökte ett (förutom Sjöfartsmuseet som är en kund till mig men det blev bara en snabbkoll senast så det räknas inte). Tänkte jag skulle bli lite mer aktiv med sånt nu när jag är mammaledig.

  • äntligen på väg

    Passade på att trolla bort alla stora bokstäver!

Svar på tråden Äntligen Fredag del 20