Inlägg från: Plutten2010 |Visa alla inlägg
  • Plutten2010

    Uppsala brudar 2010

    Idag har vi haft första mötet med tärna, marskalk/toastmaster och toastmadame.. Det blev mycket prat om allt möjligt, kändes som total kaos men det kommer gå bra att få ihop alla trådar. Det har känts lite ensamt med bröllopsplaneringen tidigare men nu känns det superkul att ha några att prata mer om planerna med.

    Ska in till stan imorrn och prova en ring som jag ev ska få som morgongåva. Har tänkt att ha den mellan förlovningsring och vigselring men måste kolla att det får plats på fingret.. Vi är lite udda men vi vill hellre köpa en morgongåva som vi vet att den andre vill ha... =)

  • Plutten2010

    Låter superläckert! =)

    Kathiz å Kimmo skrev 2010-02-07 11:34:11 följande:


    Köpte ringen från BlueNile.com. Det är en ring med 8 princess-slipade diamanter, 4 på varje sida om en större. Även den princess. Hade inte tänkt att ha ngn större i mitten men ändrade mig ;)"Diamond are a girls best friend" hihiAnvänder ju inte så mkt andra smycken så då kan man fläska på, hehehe
  • Plutten2010

    Vad skönt att det har tagit fart i tråden igen! Blir glad när jag ser att någon varit inne och skrivit! =)

    Visade BlueNile för min sambo, kan ev bli så att han beställer morgongåvan därifrån! Tack för tipset Kathiz!

    Tack också Linaa för tips om Ebay och västar! Ska ta en titt och se om det kan finnas nåt för oss där.. Står i valet och kvalet om han ska väst öht men det kan vara fint att ha nåt till kvällen när han säkerligen vill ta av sig kavajen.. Lite roligare att ha en väst ist f att bara ha skjortan.

  • Plutten2010

    Tror annars att det är Majsan801 som ska gifta sig i Öregrund..

  • Plutten2010

    Du tänker väl mest på din ring? =) Skulle inte den skickas idag?

    Såg att min sambo var inne på Bluenile igår.. =) Du får gärna höra av dig när du fått ringen, vore kul att veta hur den blev.
    Tyvärr (för mig iaf... =P) så lägger du ju inte upp några bilder.. ; )

  • Plutten2010

    Blev du så till dig av den att du tappade den?? ; ) Lite ovant med en extra ring förstås.. =)

    Tråkigt att den blev för stor. Hur räknade du när du valde storlek??

    Ringen är verkligen jättefin! Tittar lite på den här som morgongåva;
    se.bluenile.co.uk/diamond-ring-princess-cut_7068

    Kathiz å Kimmo skrev 2010-02-12 12:27:53 följande:


    Nu har jag fått ringen.Den var superfin men..... på tok för stor!!! Så nu är det bara att hoppas att den går att förminska! Men annars så. Det första jag gjorde var att tappa in den under diskmaskinen, dessutom har vi socklar för så efter att ha rivit halva köket återfanns den! hihihi!Du kan kolla på Bluenile, det är modell 7059 på build your own. Mittenstenen är 0.33 c å var större än jag hade föreställt mig :)Ha det gott.
  • Plutten2010

    Idag ska vi nog skriva i hindersprövningen.. Spännande!! =) I dag är det ju fyra månader till vi gifter oss och det passar ju perfekt med giltighetstiden.. =)

  • Plutten2010

    Igår var vi i Dalby kyrka! Högmässan som var innan var väl sådär (var ju inte där av den anledningen..) men det var kul att se prästerna "in action".. Ser fram emot att få veta vem av dem som ska viga oss. Fick svar på en hel saker även om vi redan visste en hel del.. =) Det var också kul att se flera brudpar som ska gifta sig i Dalby. Hade varit roligt om fler av de var aktiva här också. =)

    På onsdag får vi besök av floristen som ska hjälpa oss med blommorna. Har blivit förälskad i en bukett i nya Amelia Brud o Bröllop som vi ska utgå ifrån (om inte helt kopiera).. Älskar de starka färgerna och själv stuket på buketten! Bild finns i mitt galleri..


    Plutten2010 skrev 2010-02-03 21:18:19 följande:
    Vi fick en inbjudan till Dalby Kyrka nästa söndag.. Verkar som att församlingarna gör något utskick i samband med alla hjärtans dag (eller så..). Trevligt tycker jag, sambon är tveksam men jag tror nog att vi kommer åka dit.
  • Plutten2010

    Förresten.. glömde ju det viktigaste.. ; ) Idag har vi skickat hindersprövningen till Skatteverket.. Någon som har gjort det och som kan berätta hur lång tid det tog innan man fick "intyget" från dem?

Svar på tråden Uppsala brudar 2010