• Lexy

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Hejsan!

    Är ny här på forumet.

    Jag är inne på dag 9 med ren kur. Gick ner 4.9 kilo första veckan så jag är verkligen nöjd! Måste säga att ni är alla riktigt duktiga, så motiverande att se :)

    LÄNGD: 182
    ÅLDER: 27
    MAX VIKT: 109,1
    VIKT START C.K: 109,1
    REN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren kur
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: Tills jag är nöjd.
    SLUTMÅL: 75
    DELMÅL: under 100 kg, under 90 kg och under 80 kg.
    BELÖNINGAR: Har inte tänkt så långt än
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?: Kombinerat
    MOTION: Styrketräning varannan dag.

    Jag önskar er alla lycka till!

  • Lexy
    7augusti2010 skrev 2010-03-09 15:46:33 följande:
    Hej och välkommen till forumet. Gud vad härligt med 4.9 kg första veckan!!! Ser att du har nästan exakt samma startförutsättningar som mig gällande både längd och vikt. Jag är 183 cm och började på 114.2 kg i mitten på januari. Fick lov att göra ett uppehåll på ett par veckor då jag blev rejält magsjuk men är nu igång igen. Har nått mitt första delmål som också var 100 kg och satsar nu på att komma under 90 tills jag börjar jobba (är hemma och är mammaledig nu) efter påsk, dvs om 4 veckor. Får se hur det går med det!Ser fram emot att höra hur det går för dig! Stort lycka till!
    Tack så mycket :) Så du har gått ner 14,5 kg måste kännas helt underbart! Lycka till med nästa delmål, det kommer du att klara galant!
  • Lexy

    Dag 12 här för mig :)

    Jag vet inte, jag saknar också karaktär men den här gången går det så bra så jag har gett fasiken på att klara det :D Men jag tar en dag i taget och hoppas att det håller ända vägen fram.

  • Lexy
    jemmaj skrev 2010-03-13 15:32:25 följande:
    Hejjj..ganska ny här =)Har för första gången gått på ren kur med cambridge, nu på söndag blir det 2 veckor, men min vikt har stått still, vid två tillfällen =( Gör man något fel kanske? Har endast kört ren kur, ej fuskat, och denna veckan börjat ta promenader..någon som har lite mer erfarenhet som kan hjälpa en kanske? Funderar på köra en vecka till men känns så onödigt då man knappt gått ner i viktDå jag börja vägde jag 71,2 kgoch nu idag ligger jag på 68,1 kg men har stått still i några dagar =(
    hej och välkommen :)

    Dricker du tillräckligt vatten? Sedan kan det vara så att du inte har så mycket övervikt. CK är ändå till framställd till personer med mycket övervikt. Jag tycker iaf att du är duktig som har klarat så många dagar. Jag är själv inne på dag 13 och jag väger mig bara en dag i veckan då slipper man se att man står stilla. Lycka till
  • Lexy

    Dag 15 här och vågen stannade på 102 kg så jag har totalt gått ner 7.1 kg på 2 veckor. Jag är mer än nöjd :)

    Tråkigt att du står stilla jemmaj men testa att dricka mer vatten och väg dig inte varje dag.

    Jag försöker att bara ta en dag i taget och tänka på hur det känns när jag kommer att vara klar. Visst är mitt mål långt borta men för mig är det här den snabbaste vägen att ta mig dit, men vanlig motion och äta rätt skulle det ta ännu längre. Sedan att man slipper att handla mat, laga och diska är alltid ett plus :D

  • Lexy
    Tunsji skrev 2010-03-17 22:10:03 följande:
    Hej Nu har jag tappat 14 kilo på 5 veckor. Funkar bra men har problem med magen hela hela tiden. Antingen helt förstoppad eller raka motsatsen det är jättejobbigt....
    Oj det är jättebra jobbat, har du mycket att gå ner?

    Jag är inne på dag 18 på ren kur och det enda problem jag har haft nu de senaste dagarna är illamående. Är det någon annan som har upplevt detsamma?
  • Lexy

    Jag dricker mycket vatten, minst 3-4 l. Vet att jag har känt det förut när jag gick på ren kur men då kände jag det från dag 1. Jag vägar mig bara 1 dag i veckan och på dag 15 hade jag gått ner 7,1 kg.

    Tråkigt att du står stilla =/ vinet kommer säkerligen att göra att du far ur ketosen.


    jemmaj skrev 2010-03-18 15:03:02 följande:
    jag själv är på dag 18 ren kur, men inte kännt något illamående.. kanske dricker du för lite vatten? Själv dricker jag för lite vatten , men alla reagerar så olika på det, men skulle det bli sämre så kanske du ska ta det lugnt med cambridge men får man fråga hur mycket du har gått ner på 18 dagar?
  • Lexy

    Ja vin innehåller en del kolhydrater så det lär du göra. Du får bestämma själv hur du vill göra, vinet kommer alltid att finnas där i framtiden när du är klar :)

    Jag har en hel del mer övervikt än du så det är ganska naturligt att jag går ner mer. Jag började på 109.1 kg med ett bmi på 32.9 (nu 102 kg med ett bmi på 30.8) Så jag borde gå ner tre gånger mer än du...om man ska se det så :D

    Jag vill köra fram till min målvikt på 75 kg då får jag ett bmi på 22.6. Vilket jag tror är lagom för min längd.

    Det har gått riktigt bra med kuren förutom det här illamåendet som jag har känt i 2 dagar nu. Vilket även gör mig sugen att avbryta och det vill jag verkligen inte.

    Ja det är upp till dig hur du vill göra med kuren. Du kan ta de sista kilona genom att äta rätt och träna, men det där känner du bäst själv. Åh vad jag skulle vilja vara i dina skor :)


    jemmaj skrev 2010-03-18 15:30:38 följande:
    Du tror det var också att vinet lär ta ur mig ur ketonfasen, det är det jag är orolig över och har bara tre dagar kvar på ren kur... vill juh inte förstöra liksomWow på 15 dagar 7,1 kg riktigt bra juh ...själv började min startvikt på 71,2 och nu dag 18 98 =( så tråkigt men jag bränner väl inte så fortfår man fråga hur du ligger i vikt ? hur länge har du tänkt köra ren kur osv?Själv sa konsulenten att jag borde fortsätta tills jag når min målvikt men känns lite jobbigt att fortsätta då man bara står still och så länge..vet inte hur jag ska göraHoppas illamåendet går över =)
  • Lexy

    Vecka 10 wow, imponerad :)Hur mycket har du gått ner under den tiden?

    Jag var och googlade lite och hittade den där också. Man kan tydligen också dela upp påsarna så jag ska testa att göra det i några dagar så jag får se om det hjälper.


    tessomac skrev 2010-03-18 21:15:37 följande:
    Jag är inne på min tionde vecka. Har också mått illa och varit dålig i magen (inte förstoppad). Har läst att det kan bero på att man är överkänslig mot den höga koncentrationen av protein och näringsämnen i sopporna. Det ska hjälpa om man dricker vatten både före och efter varje soppa.
  • Lexy

    Att dela upp mina påsar i mindre portioner fungerade kanon, nu är jag inte illamående längre :) Jag var så rädd att jag skulle vara tvungen att avbryta kuren. Att gå runt illamående kan verkligen tära på en.

    Jemmaj
    Vad duktig du var som höll dig ifrån vinet, måste ha kännts riktigt bra :) Jag är 1.82 så jag kan väga lite mer :D

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!