• Greeneyes

    Fler som kommer bli sthlms brudar 2011?

    Japp, här är en till Maj 2011 är det tänkt att vi ska gifta oss! Vi ska dock troligtvis inte gifta oss i Sthlm, men är härifrån så jag hänger på ändå

  • Greeneyes
    MollyAlex skrev 2009-12-14 15:45:57 följande:
    va kul! Precis som vi, har bara bestämt att vi ska klara av att samla ihop pengar på 1½år, så vi kan gifta oss sen :)Vi har inte förlovat oss ännu, men kollar på ringar, min kille vill fria på sitt sätt, så det kommer komma när jag minst anar det :)Spännande!
    Haha, låter nästan precis som oss
    Vi har också räknat ut att vi kan få ihop vår önskade budget på 1,5 år, och därför har vi bestämt oss för 2011. Vi kommer antagligen att ha ett datum i mitten på maj, exakt vet vi inte förrän vi bokat lokal etc.

    Vi har faktiskt inte heller förlovat oss på riktigt än, här vill samobon också fria som en överraskning (fast det lär nog bli snart i alla fall!) så det känns jättekonstigt att planera allt i hemlighet än så länge!
  • Greeneyes

    Samma här exakt


    MollyAlex skrev 2009-12-17 11:12:18 följande:
    Greeneyes:Va kul! Då får vi verkligen följas åt,o peppa varandra!Vi ska försöka få ihop 120 000 på 1½ år, hoppas verkligen att det går! Hur mycket planerar ni att försöka få ihop?
  • Greeneyes

    WOOOOHOOOOO!! Nu har sambon äntligen friat på riktigt, så kvällen innan julafton fick vi äntligen ta på oss ringarna vi just hämtat!!
    Jag vågade inte riktigt skriva så mycket här innan, eftersom vi inte ville att folk skulle känna igen oss, men nu är det fullt ut som gäller Åh, jag är sååå glad!

    Nu kan jag berätta om våra planer också, vi har faktiskt bokat ett slott i Skottland där vi gifter oss den 16 Maj 2011

    ..och god fortsättning på er BRUDAR!

  • Greeneyes

    Grattis grattis, vad mysigt!!


    workoutgirl skrev 2010-01-01 18:58:10 följande:
    ... och jag fick förresten ett litet "frieri" eller vad man ska kalla det igår. Vi hade ju redan köpt ringar och bestämt att vi ska gifta oss (helt oromantiskt sådär) men inte haft på ringarna. Så igår när vi stod och skålade vid tolvslaget tog min älskling upp asken och sa "jag vet att vi redan har köpt ringar men visst vill du väl fortfarande gifta dig med mig?". Väldigt gulligt och oväntat tycker jag. Så nu har jag min fiiiina ring på mig, ska lägga upp bild i galleriet snart.
  • Greeneyes

    MollyAlex:
    Det känns som att det mesta inte går att göra än, eftesom det är så lång tid kvar. Har väl ett hum om det mesta, hur det ska gå till, se ut osv. Det jag funderar mest på just nu är färgtema o inbjudningar. Vad har ni tänkt att ha?
    Och även huruvida jag ska byta om till partyklänning på kvällen eller inte, hur ska ni göra?

  • Greeneyes

    Jag är också inne på svart som del av färgtemat, fast vi funderar på svart och cremerosa eller puderrosa. Men risken är att man vill ha mer klarrosa till våren/sommaren, så vi har kommit överens om att vänta tills i maj och bestämma, jag är så velig..

    MollyAlex: Åh, vad snyggt ert färgtema låter riktigt ballt! Jag tror att du kan välja vilket som, det är nog en smaksak mest.. men risken med vita blommor är att de riskerar att försvinna mot klänningen.. Det finns ju massa färger som är snarlika, bland annat Vendelarosor som ju är lite mer cremevita.

    Eftersom vi gifter oss utomlands så känns det lite knepigt med blommor etc, jag har en vag aning om att det kanske är svårt att ha någon jätteudda bukett och beställa den härifrån..

  • Greeneyes

    wow, vilken läcker lokal


    annaochmias skrev 2010-02-01 15:46:29 följande:
    Vi funderar på Porslinsfabriken... de var riktigt prisvärda jämfört med många andra ställen. Då är det alltså både lokal, mat, servering osv. Vore ju himla skönt att slippa tänka på allt sånt. Men... trots att de är himla prisvärda jämfört med andra "helhetslösningar" så är det ändå väldigt mycket pengar.Så alternativ nr 2 är att vi bara hyr någon hembygdsgård eller nåt och ordnar mat och sånt själva... Läste förresten någonstans att det är bra att boka kyrka och lokal redan ett år innan för de mest populära går åt som smör i solsken...
Svar på tråden Fler som kommer bli sthlms brudar 2011?