Inlägg från: MajBrud2010 |Visa alla inlägg
  • MajBrud2010

    Smålandsbrudar!

    Hej!
    Vi gifter oss också i Nybro i maj!! Vilken kyrka har ni bokat?

    Vi har inte kommit så jättelångt än, försöker få sambon att hjälpa till att börja med inbjudningskorten... ;) Har bestämt vilken klänning jag ska ha och vad sambon ska ha på sig, ska nog beställa min klänning i januari...

    Gillar också droppformade buketter, min ena tärna är florist och ska göra min ;) Om man är lite mindre men ändå vill ha en droppformad kan man bara göra buketten lite mindre så ser det inte konstigt ut :)

    Hoppas jag kan få vara med i er tråd och disskutera lite :)

  • MajBrud2010

    Vi har bokat StSigfrids kyrka, blev helt kär i den när vi var och tittade =) Festen blir på Klockaregården precis i närheten (tror jag den hette?)

    Sitter och försöker bestämma mig för om jag ska ha hårnålar, tiara eller slöja? Har rätt kort hår nu, men kommer köpa löshår att ha så jag får lite uppsättning.. Är så velig och hade helst haft allt, men det ser nog lite konstigt ut ;)

    Jättefin klänning ni båda tittat på!! Kul att ni hittat samma ;)

  • MajBrud2010

    Jag kommer eg inte från nybro, men har bott här i fem år nu.. träffade sambon för fyra och ett halvt år sen och nu sitter vi här ;) Vi köpte hus i madesjö för ca tre år sen...

    har bestämt mig för denna klänningen:
    millybridal.com/store/comersus_viewItem1.asp&idCategory=50
    Kommer hamna på runt 2500:- med frakt :)

    Jättesvårt det där med frisyren, har alltid haft långt hår, men klippte mig kort förra hösten, riktigt kort.. Så ångrade jag mig och nu har jag ner till axlarna igen ungefär.. men det blir ju ingen frisyr av det... =/

  • MajBrud2010

    Ja sånt är med jättesvårt... Min sambo känner en som läser till frisör som kan göra håruppsättning billigt.. men jag har alltid sett framför mig att gå till frisör och bli fixad och sminkad och allt sånt där.. Inte hemma? funderar på att gå runt lite bland alla frisörer här i nybro och kolla vad de tar för uppsättning och allt... Men det får nog bli efter jul ;)

  • MajBrud2010

    det är lite trist när alla har allt planerat fem år i förväg ;) Jag har många ideer men inte så mycket bestämt än... Börjar känna mig lite smått stressad av alla andra som ligger långt före i planeringen...

  • MajBrud2010

    Jättefina klänningar!! Trist bara att de ska vara så dyra... =( Har du tittat något på millybridal eller landybridal? Där finns jättefina, billiga klänningar som du får måttsydda?

    Vi har nästan bestämt vilka sånger vi ska ha i kyrkan och så har vi pratat om att ha spotify på datorn på själva festen.. Blir inte så mycket folk så ett helt band känns lite för mycket ;) Har pratat med två vänner som kanske ska spela och sjunga i kyrkan, de skulle testa låtarna och se om de kunde sjunga dom bara =)

  • MajBrud2010

    Oj 2000 är ett riktigt bra pris! Kul med en riktig DJ som står och spelar =)

    Vi kommer bli ungefär 50 pers på bröllopet, har försökt hålla det nere lite...
    Vi kommer förmodligen att ha Lyckorus med Elin Sigvardsson (den måste jag ha rättare sagt ;) får rysningar när jag hör den!!), gärna En förtrollad natt (minns inte just nu vem som sjunger, men duett) och som utgångsmusik blir det Bröllopsklockor med Pugh (finns en lugn version som han sjunger med Laleh..)

    Har lite problem med att hitta nån bra låt till första dansen bara... Vill ju gärna dansa nåt valsliknande.. Men det finns ju absolut inga valslåtar...=/

  • MajBrud2010

    En låt som jag fastnade för först var Där du andas med Marie Fredriksson, helt underbar låt! Men när jag lyssnade mer på texten så passade den inte riktigt in, lite mer sorglig än glad låt :)

    Idag är jag ledig från jobbet, sitter och kikar lite på tärnklänningar.. Hittade denna igår:
    www.landybridal.com/Product/Pro1829.html
    Hyfsat billig med! Funderar på att beställa den i ljus limegrön, men vet inte vad vi ska välja för färg på bandet? Ljuslila eller ska det kanske vara svart?
    Jättesvårt att hitta klänningar till tärnorna, den ena är lite längre än mig och den andra är lite kortare.. Måste ju ha nån klänning som passar båda. Som de dessutom kan ha användning för senare med, de ville gärna betala halva klänningen om de fick ha lite att säga till om ;)

  • MajBrud2010

    Vi hade bestämt limegrönt och silver först som färgtema, och självklart lite vitt ;) Men sen hittade vi ingen bra klänning till tärnorna, så då la vi till ljuslila med, men nu har vi ju hittat en klänning som går att få i rätt färg, så nu kör vi på bara limegrönt och silver :)

    Mailade till landybridal igår och frågade lite om en brudklänning och om tärnklänningen. Fick svar nästan direkt!! Det är bra service ;) Så jag ska nog beställa min brudklänning därifrån istället, hittade en nästan likadan som den på milly, fast 700:- billigare ;) Enda nackdelen är att de inte hade några närbilder på broderierna... Men jag tror nästan att jag chansar.. Hur hade ni gjort? Börjar känna att den från milly nästan är lite för mycket broderier på, hela släpet? Den jag är inne på nu har inget på släpet men lite mer fram?

    Härligt med all snö ute nu! Nästan så man hade velat ha ett vinterbröllop ;)

Svar på tråden Smålandsbrudar!