• ar100522

    Smålandsbrudar!

    Hej !

    Jag gifter mig i maj också. Har bokat Döderhults kyrka + festlokalen, annars har vi inte hunnit mer. Killen friade i december efter 11 år tillsammans. Tar gärna emot tips.

  • ar100522

    Har bestämt en låt i kyrkan och det blir utan dina andetag med Kent. Ska bara hitta någon som kan sjunga den. Har tittat mycket på klänningar men jag ska avvakta ett par kilo Vill ner till 54 till bröllopet! Har köpt klänningar till barnen idag men de passade inte så de ska tillbaka imorgon Annars känns det som jag tänker på det hela tiden men har svårt att få tid att prata med sambon - det är alltid något barn som vill något. Ska lämna bort dem ett par timmar efter nyår så vi kan sitta i lugn och ro.

  • ar100522

    Ni som har köpt klänningar i Kalmar- vad har ni fått ge för dem?

  • ar100522

    Har provat en klänning hos en sömmerska men den kändes inte hundra. Den satt bra och jag kände mig fin men den var lite solkig i färgen och inte riktigt som jag tänkt mig. Den tar jag om jag inte hittar något annat. Jag hoppas en tjej kommer upp från Kalmar idag så jag kan prova en klänning annars är jag inne på att skicka efter en här ifrån köp och sälj. lite vågat men om jag tar en 36 med snörning bak så är ju inte måtten så fasta.
    Annars har vi bokat kyrka, festlokal, fotograf, bröllopssvit, maten är på G och frissa är på G.
    Håller på att fundera på inbjudningskort och festprogram - ett mycket enkelt men ändå tar det lite tid. Färgtema klart - det blir lila, vitt, silver och lite grönt på borden.

  • ar100522

    har kollat på panduros hemsida. Var precis inne på Tradera och budade på lite smått och gott till inbjudningskorten. Vill skicka ut mina till mitten av februari senast. Vi gifter oss den 22 maj. När gifter ni er?

  • ar100522

    Jag har fått ut mina inbjudningar och faktiskt fått våra första ja. Ligger lite lågt nu, svårt att hinna med jobb, barn och bröllopsbestyr.

  • ar100522

    Det där med musiken på festen är ett bekymmer. Jag vet inte hur jag ska göra. Är lite inne på Spotify och så får datorn gå hela kvällen men då behövs extra högtalare + att man gör alla spellistor. Tid?

Svar på tråden Smålandsbrudar!