Inlägg från: Greeneyes |Visa alla inlägg
  • Greeneyes

    Maj 2011

    Hej på er!

    Vi ska också gifta oss då, närmare bestämt 16 maj 2011. Vi kommer att gifta oss på ett slott i Skottland, så det är därför vi valt en måndag. Blev mycket billigare så.. Och då har folk helgen på sig att resa ner under.
    Jag har nog hittat drömklänningen redan, och mat o sånt känns som jag har ganska bra koll på. Men typiskt nog är det inbjudningarna som är svårast tycker jag, och vi har tänkt att skicka "save-the-date"-kort eftersom folk lär behöva börja spara i tid. Har ni tänkt nåt kring inbjudningar?

  • Greeneyes

    Tack! Nä, har samlat massa idéer jag med, men inte alls bestämt mig eller nåt än.. hoppas väl att jag trillar över den perfekta idéen snart...


    Niini skrev 2010-01-15 22:20:18 följande:

    Välkommen med :)Vi har inte funderat så mycket på inbjudningar, förutom samlat på oss lite olika idéer på utseende.
  • Greeneyes

    Vi har också bokat =) 16 maj blir det för oss, faktiskt en måndag, men eftersom vi ju gifter oss i Skottland så spelar det väl inte så mycket roll för folk eftersom de ju ändå lär vara borta över helgen

  • Greeneyes

    Kul! Vad var det för halsband?


    Niini skrev 2010-02-09 12:15:15 följande:
    Ska strax iväg o testa halsband, föll pladask för ett på bröllopsmässa i helgen men det kostade nästan 1000 kr! Så till att börja med ska jag nog ta o leta ett substitut ;)
  • Greeneyes

    Åh, det lät ju fint, har du ingen bild`? *nyfiken* själv ska jag ha någon typ av strasshalsband, eftersom vi ska ha bling som en del av temat
    Vad provade du för ringar? Vad har ni tänkt ha för stil på ringen/ringarna? Jag valde vigselring i samband med att vi köpte förlovningsringen för att de skulle matchha. Men å andra sidan förlovade vi oss nu innan jul, och med det uttalade syftet att gifta oss så det var ganska självklart att hitta en fin kombination redan då. Kommer inte köpa den förrän lagom till bröllopet dock


    Niini skrev 2010-02-10 18:44:06 följande:
    Ja vad ska man kalla det, pärlhalsband i modernare tappning :P Tyvärr var det tillfälligt slut så hon skulle höra av sig via mejl när defick in mer :)Kommer nyss hem från en pysselaffär som hade "bröllopskväll", mycket bra inspiration. OCH! jag provade ringar! Kunde inte låta bli (a) Många snygga, men jag har bestämt att det inte blir nån ring förrän till hösten/vintern!
  • Greeneyes
    Niini skrev 2010-02-10 19:30:31 följande:
    Vart for det sista? :/ Skulle stå: Men äntligen närmar det sig den dagen! Och det hara BARA tagit 4 års förlovning ;)
    Men det är ju ballt att ni faktiskt håller det löftet en fölovning innebär
  • Greeneyes

    Jo, men så är det ju inte för alla andra Speciellt inte om man förlovar sig när man är "så pass ung", både jag och blivande maken förlovade oss med våra ex i typ 20-års åldern utan att gifta oss (som tur var får jag ju säga nu!)


    Niini skrev 2010-02-11 10:00:54 följande:
    Haha :) För oss är det en självklarhet att ha bröllop i tankarna när man förlovar sig. Även om jag bara är 22 så är jag ganska gammalmodig på den fronten ;)
Svar på tråden Maj 2011