Inlägg från: TiinaochMattias |Visa alla inlägg
  • TiinaochMattias

    Maj 2011

    Hej hoppar in här då vi har planer på att gifta oss den 21:a maj 2011

  • TiinaochMattias

    God morgon!! Har ni andra börjat planera mkt? Har ni en klar bild hur ni vill att erat bröllop ska vara med klänning,färgtema och allt annat som hör till??

    Vet inte riktigt vad man ska börja tur att man har gott om tid ;)

  • TiinaochMattias

    Okej spännande!! Jag har bestämt färgtema och beställt papper och dekorationer till att börja med inbjudningarna (har aldrig gjort egna kort men vill sätta personlig prägel på det hela)
    sen e kyrkan preliminär bokad dom visste inte riktigt när dom skulle ha konfirmation 2011 så jag ska återkomma i maj så vet vi säkert.

    Vad blev det för klänning??

  • TiinaochMattias

    Niini skrev 2010-01-14 10:39:08 följande:


    Rätt enkel och stilren, annars hade jag nog inte vågat på den så pass tidigt :)
    Vart köpte du den?? Var bor ni?
  • TiinaochMattias

    Okej.. Ska börja kolla upp butiker här där vi bor så man kan komma och prova så får man se vad som faller en i smaken :)
    Fast det känns lite tidigt än.. Men bättre att va ute i tid

  • TiinaochMattias

    Niini: tror säkert att man får en del spydiga kommentarer men o andra sidan behöver man inte säga när man ska gifta sig heller utan att dra till med ngt annat..? Men sen har även jag surfat och kollat lite klänninga och e lite inne på att sy upp min drömklänning i kina.. så man måste ju prova och se om modellen tilltaralr ens kropp el om man ska tänka om..

    Fårävvör: Hihi kan inte heller låta bli att kolla på klänningar. Vi var tidiga med att boka kyrka då jag vet att den e väldigt populär och vill inte riskera att inte få gifta mig där.

    Men som sagtjag tror att det e bättre och ha god tid på sig att planera så man slipper så mkt av stressen som möjligt, kommer bli nog med stress ändå.

  • TiinaochMattias

    Vi valde maj för att vi älskar vår/försommar och sen så hade vi våran första riktiga dejt en majdag för 4 år sen så det känns lite mer speciellt med denna månad då.

Svar på tråden Maj 2011