Inlägg från: Korallbruden |Visa alla inlägg
  • Korallbruden

    Juli 2010

    Hej brudar! Ville bara tipsa om att det stora möbelföretaget säljer champangeglas till familypris. 6st för 9 kr.

  • Korallbruden

    Vi kommer att gå till ett tryckeri och få våra gjorda. Kommer inte hinna fixa alla skälva hur gärna jag än skulle vilja.

    Hur tänkte du göra sigma?

  • Korallbruden

    Vilken tråkig stil av henne. Låter som hon har blåst dig och sålt dem till brud nr 2. 60 lakan slänger man inte... det är 4-5 ica kassar med lakan...

    Sätt en annons här på bt så hoppas jag det finns någon som kan hjälpa dig. Vi köpte 70 st av en trevlig tjej och letar också 30 st till. Känns onödigt att betala 25 kr/st när man kan få dem för 5-15 kr st. Hoppas allt löser sig


    KatjaB skrev 2009-12-29 09:19:25 följande:
    vi kommer göra våra egna, har en pappersskärare och själva inbjudan är inte så vansinnigt avancerad egentligen, kartongark + papper (med utskrift) fästs ihop, och så är det två olika sidenband som ska på. Enkla men fina Snodde idén från calligraphen. Åh vad irriterad jag blir, har ju en del lakan kvar att sy och jag skulle få köpa från en tjej här på bt som gift sig för ett tag sedan, men hon är så omständig. Först så skulle hon absolut skicka dem precis just en dag, så jag skulle skynda mig med betalningen vilket jag såklart kan göra, men var tvungen att vänta så att jag skulle veta vad frakten gick på och det svarade hon inte på. Sen hade hon tydligen någon annan som skulle gifta sig innan mig som skulle få köpa dem först o sen skulle jag få köpa dem efter det. Det ville inte jag för de är redan begagnade innan henne och jag vill ju ändå att de ska vara hyfsat fräscha, plus att det började bli lite väl omständigt med alla turer. Sen så hörde hon inte av sig alls och när jag frågat om hur det blir så skrev hon att de kanske råkat kasta alla 60 lakan. (hur lyckas man med det?) Och då skulle hon höra av sig, åter igen om hur det blir. Nu hör hon inte av sig alls och jag måste ha minst 30 lakan till
  • Korallbruden

    Dn har stor annons och finns så länge lagret räcker... var i Barkarby/Stockholm idag och handlade 17 st förpackningar och det fanns gott om glas kvar. Hoppas att du hittar


    TälskarM skrev 2009-12-29 22:11:50 följande:
    okej tack för tipset.. dock hittar jag inte det :( är på jakt efter billiga champagneglas då det inte finns i lokalen... och plast känns inte helt ok för oss..
  • Korallbruden

    Snygga kläder!!! Det kommer att bli fint. Din tärnklänning påminner om min ena tärnas kläder finns i mitt galleri. Brun och rosa men kommer att vara blå och ivory eller mörkröd och ivory.

    Det är ok att vara julgran det är ju trots allt jul-i och det var ju ingen Cindy tiara utan en som kommer att bli fin till din klänning samt slöja .


    rosesarered skrev 2009-12-30 14:24:28 följande:
    Nu har vi fått fart på planeringen! En tärnklänning är betald och beställd och mannens kläder blev utprovade och inbokade för uthyrning igår. Så skönt!! Även en glittrig tiara fick följa med mig hem. Jag kommer att vara som en julgran på dagen d men det bjuder jag på..Det finns bilder i mitt galleri för er som är nyfikna Vilken snygging till man jag har då- han var så fin i sina kläder! Ni som har koll på info som behöver skrivas i inbjudningskort snälla dela med er..Alltså tänker mig det som brukar stå på infoblad om man har ett sånt. Typ matallergier etc.Sen har jag utnyttjat KatjaB:s tips och redan kollat på två vårt bröllop i era händer-avsnitt på tv3hemsidan. Rätt kul för en bridezilla som mig hehe! Kanske för er andra också?
  • Korallbruden

    Ceke: Trevliga inbjudningskort.

    Katja: Har en bild i mitt galleri på en snygg herrklädsel. Antingen i mörkrött eller blått som "vi" funderar på till Mr K.

    Klart han kan ha brunt... kan du lägga in brunt i något annat till dig så ni får samma färger?

  • Korallbruden

    Det är bra kämpat med allas inbjudningskort. Vad duktiga ni är

    Färgtema för oss är vitt, blått och rött.

    Funderar för fullt på blommor och bukett. Har ni bestämt er hur den skall se ut?

    Trodde stenhårt att jag skulle ha en hjärtformad men nu går tankarna åt att kopiera min mormors som var underbar...

  • Korallbruden

    Om det är mässan på Grand Hotell så kommer vi att gå på lördagen och du är varmt välkommen att gå med oss

    Vi var där förra året enbart för att hitta rätt ring till Mr K och tittade inte så mycket på detaljer och annat... så det blir återbesök iår.

    När det gäller färgtemat så tog vi våra favo färger och vi är även "en aning" sugna på båt...

    Det där med hår... har bokat frisör och han får fixa en spansk knut i nacken där det går att fästa en spansk slöja.

    Kul att få läsa om era idéer om blommor och internet fynd.


    CeKe skrev 2010-01-02 13:50:14 följande:
    Är det någon som ska på bröllpsmässan i stockholm i slutet av jan? Såg precis att den var, men är lite osäker på om jag/vi ska åka. Tror inte Kece är så jättesugen. Om inte annat är han allergisk mot vår vackra huvudstad
  • Korallbruden

    Vi har inte en millimeters utrymme för små gående underverk... och vi har varit på bröllop där underverken var mer än välkomna... det var inget kul bröllop... vid flera bord satt vi 10 personer från början av middagen... lagom till varmrätten skulle serveras så var vi två personer kvar vid varje bord... resten sprang efter sina underverk som var ute och lekte/hade tröttnat på middagen...Vid varje påbörjad mening så var det dax att ut och springa efter baaaarnen igen... lagom till efterrätten fick alla underverk varsin partytuta! Lyckat sedan kunde ingen höra ett tal. Ammande spädbarn är solklart välkomna.

    Vår kyrka tar ca 100 personer vilket skulle innebära att underverken skulle få plats i kyrkan men inte föräldrarna... m a o Sveriges största barnkalas Vi älskar barn men inte full aktion på 2-5 åringar på vårat bröllop.

Svar på tråden Juli 2010