Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010

    Vi gjorde helt enkelt .............. där vi sedan skrev namnen för hand. Funkade bra tycker jag


    källerudd skrev 2010-01-17 14:54:33 följande:
    Vi skriver"Välkomna att dela vår stora dag med oss"Blir för mycket pill om vi ska ändra namn och skriva ut var och en för sig. Nu skriver vi ut alla och sen skriver vi namnen på kuvären. Eller blir det konstigt, vad tycker ni???
  • CeKe

    Lugn, vi har ett helt halvår på oss! Ingen idé att brådska!

    Festprogram, om man vill ha det, kan man ju fylla med lita vad man vill. vi kommer ha några allsånger, lite knep & knåp, nåt om varje gäst, ett korsord om oss (finns jättebra sidor på internet för sånt), lite info om oss, bröllopsbingo, etc.


    minimis skrev 2010-01-17 19:41:35 följande:
    Festprogram... Hur ska de se ut?? Jag har aldrig sett ett sådant! Ni förstår att jag är bra efter er andra va? :) Men ingen panik! Men vad ska det vara med på ett ungefär i ett festprogram??
  • CeKe

    OSA, Boende & Transport, Bar, Barn, Allergier, kontonr för gåvor skrev vi som praktisk info.

    Sen skickade vi med ett blad till, där vi startade en namntävling till vår båt.. Hittade på ett rim kring det samt en bild på båten på ena sidan. På andra sidan ett förminskat sjökort som pekar ut både kyrkan och festplatsen plus en kortfattad vägbeskrivning för vägen mellan kyrka och festplats. Vi hade celofankuvert, så på ena sidan såg man framsidan på inbjudningskortet och på baksidan sjökortet. Riktigt nöjd med det hela =)


    minimis skrev 2010-01-19 21:56:44 följande:
    Vad skriver ni på praktisk information?Vi ska också ha dubbelvikta kort 15x15 cm. Inbjudan kommer att limmas på höger sida. På den vänstra sidan tänkte jag göra en ficka, där vi sedan stoppar i ett kort med praktisk information. Var tanken nu, men får kolla på panduro om de har bättre förslag.
  • CeKe

    Jag har inte bestämt mig än. Jag ska ner till Gräddö i helgen, så får se om jag tittar dit. Kece ska inte med ner, men kanske drar med mig mamsen eller så kanske jag hakar på


    Korallbruden skrev 2010-01-21 11:32:17 följande:
    Är det någon som skall gå på mässan på Grand i helgen?
  • CeKe

    Nu har jag beställt vigselring =) Var med mamsen på stan i Norrtälje o pratade med en guldsmed som jag fick förtroende för, så slog till och gjorde en beställning =) Ska bli så spännande att se hur den blir! Den kommer likna de jag har i galleriet som både jag o Kece fastnat för, vitt guld men inte så där rund, med tre prinsesslipade stenar och ja, tror det blir super!

    Känns konstigt att gå utan förlovningsring dock!

  • CeKe

    Såååå sant


    sarahkka76 skrev 2010-01-23 17:50:25 följande:
    Ibland måste killar ha grejerna framför sig för att se möjlighterna
  • CeKe

    Nja, inte så modigt ändå Har funderat på en sån ring ända sen i somras och Kece gillar den skarpt. Han som redan från början sa att han inte ville ha en till ring, tog en funderare till efter att vi hittat en bild på den där. Då blev han lite sugen ett tag =) Får se vad han bestämmer sig för i slutändan

    Kan ju även berätta att jag ringde hjärtat mitt från guldsmedsbutiken innan jag beställde och fick klartecken. hihi

    På tal om smycken har jag o mamma kollat på en massa smycken hon har samlat på sig. Hon har jättefina guldörhängen med en pärla på som jag tänkte låna och även ett superfint guldhalsband, så nu slipper jag fundera så mycket mer på smycken

    Har även varit till bygdegården. Det kan inte bli bättre. Det finns tillräckligt av alla slags glas, bestick, porslin, ljushållare, vatten/vinkaraffer, uppläggningsfat, till och med tavlor med skärgårdsmotiv! Behöver inte fixa typ nåt sånt! Kan knappt tro det är sant!

  • CeKe

    Javisst! Kan bara tillägga att till och med stolarna var super och med en marinblå fast stolsdyna.. och vi som kommer att duka med vitt och blått Så inga stolsöverdrag här inte

  • CeKe

    Ni som varit på bröllopsmässan idag, hur var den? Det blev inget för oss. Har varit sååå trött idag. Blev sent igår, så det blev en lugn o trevlig dag på stan istället =)

Svar på tråden Juli 2010