Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

    Hej!

    Får jag hoppa in här? Vi ska gifta oss 3/7 med ett överraskningsbröllop. Är det ngn annan som har det upplägget?

  • Vi 3

    Hej tjejer!

    Gifter mig i början av juli, sitter här och klurar vad man ska ha för underkläder.. Bild på klänningen finns i galleriet, vad tror ni? Jag tror ngt åt korsetthållet, folk pratar om torslett(?), vad är det?

  • Vi 3

    @rosesarered: Nej, vi ska inte ha liveband, men har stött på båda banden på fester

    Apropå tårtor, silverdrake.se I LOVE!! Mkt billigare också!! Ska göra våra doptårtor i maj, så har inte smakat än, men har skitbra rykte!!

  • Vi 3

    @sarahkka76: Startpriset är 600 per tårta (då 18-20 bitars), oftast blir det inte mer än så sa hon. Men så klart beroende på vad man ska ha på. Men 600/18 = 33. Dock kan hon som mest göra 4 tårtor, det glömde jag skriva. Men det borde å andra sidan funka med 50 gäster.

  • Vi 3

    Sajberpillan: Jag hade uppskattat ett smycke före pengar. Mer personligt så.

    Katja: Japp bara de som ska in.

  • Vi 3
    Casmel skrev 2010-02-22 09:39:27 följande:
    Om det är någon som vill lägga till sig i listan uppe i starten av tråden så säg till. Skriv oxå gärna vilken datum ni gifter er så lägger jag till!Jag tänkte fixa lite med festprogrammet idag...Är hemma o sjuk idag
    Vi3 3/7.

    Krya på dig från en annan sjukling
  • Vi 3

    Katja; Måste kolla upp det där med vår vf, så lät det inte alls på henne. Har ju vårt lilla "manus"..

  • Vi 3

    Jag sitter här och klurar lite.. När har ni tänkt skicka in hindersprövningen? Den gäller ju 4 mån från utfärdadet.. Vilket gör att det borde funka att skicka in den nästa vecka eftersom vi gifter oss i början av juli.. Tänker jag helt galet?

  • Vi 3

    Precis mailat med vår vf, hon tyckte det var enklast att vi sågs, så efter v 10 kan jag ge svar...


    KatjaB skrev 2010-02-23 10:44:12 följande:
    ja, det hade ju vi med.. helt plötsligt kände jag mig ju jättedum som hade ett manus som om hon vore med i en film, hahaSå jag fegade ur, strök en del, lade in den vanliga texten de säger och lade till lite saker bara, så att det blev mer blandat och mailade till henne. Om hon går med på den här varianten så tror jag att det blir jättebra ändå iofs. om hon inte gör det så fixar det sig, men lite synd i så fall.. vill ju liksom ha det personligt, inte ett manus som används till allaVi 3 skrev 2010-02-22 21:19:25 följande:
Svar på tråden Juli 2010