Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Hej på er!

    Jag tar mig friheten att hoppa in här. Vi ska vigas den 10 juli. Var en speciell känsla igår på tolvslaget och det var min sista nyår som fröken XX nästa år är man fru YY.

    Hur långt har ni kommit alla?

  • Kärleken9

    Vi har bestämt färgtema sen länge: limegrönt och silver. Ska ha vita linnedukar och silverväv som löpare och limegröna detaljer, servetterna blir vita.

    Mia: Borde väl passa. Beror nog mkt på vilka nyanser ni tänker er.

  • Kärleken9

    källerudd: Oj va duktig du varit som gjort inbjudningarna redan. Jag har gjort mallen men ska sätta igång och göra alla snart, hänger liksom över mig känner jag. Men eftersom vi har småbarn så är det svårt, men nu har vi gjort iordning ett skrivbort i källaren där jag kan ha alla saker framme och gå ner då jag har tid. Tänkte skicka ut dem i februari, tankar finns runt alla hjärtans dag... När ska ni alla skicka ut era? Min sida av släkt och vänner kommer att måsta resa så långt så därför vill vi vara ute i god tid.

  • Kärleken9

    Källerudd: Okej har inte tänkt så långt som till att det är söndag på alla hjärtans dag kanske blir till måndagen där då. Samma här, hemligt bara våra närmsta familjer, bestman och en av toastmasters som vet något, än...

    Korallbruden: Japp jag ska ha vita kallor med långa själkar som man bär över ena armen, har jag tänkt mig.

  • Kärleken9

    Ceke: Flor vad är det? Jag har redan köpt ett diatem, såg det fanns på sidan du länka till och kostar några hundra, köpte mitt på tradera för en 20:a Har hittat en frisyr jag gillar, men man får se då jag träffar frisören i vår. Jag kommer att gifta mig i sambons hemkyrka ca 90 mil från där vi bor.

  • Kärleken9

    När vi ändå är inne i blomtemat. Hur är det med kallor i juli, ok att få tag på eller svårt och därav dyrare pris???

  • Kärleken9

    KatjaB: Okej, skönt att veta. De ska ju så klart beställas i förväg. Men du menar att de är så "billiga" då? Jag trodde man fick räkna med en 100 ring per st. Om man tex ska ha en bukett som jag har som pres.bild.

  • Kärleken9

    KatjaB: Ok det var ju en positiv överraskning. Tänkte gynna den lokala blomsterhandeln i den lilla byn vi ska gifta oss i. Kostar ju både tid och pengar att transportera sig till stan eller annat ställe för att hämta buketter och sån till mannens krage. Dessutom kul att kunna gynna. Ska kolla med dem i vår vad de ska ha för pris.

Svar på tråden Juli 2010