Inlägg från: sajberpillan |Visa alla inlägg
  • sajberpillan

    Juli 2010

    KatjaB: vi vill gärna ha band som spelar, men det kostar ju lite mer än dator eller så. DJ känner jag ingen så det alternativet har vi inte. Men fråga dina kompisar så blir de säkert glada att få bidra till att göra er dag än bättre.
    Annars har vi inte planerat så himla mycket. Jag ska till Stockholm och prova lite klänningar på tisdag. Jag har ju en klänning som jag köpte här på BT för 4 år sedan (vi planerade bröllop men det kom barn emellan så sköt fram bröllopsplanerna)Vill prova den först då det känns onödigt att köpa fler om den är fin.
    Dagens I-landsproblem känns det som.

    Snart ska vi kolla inbjudningskort och göra dem klara. Vi har en del långväga gäster som jag hoppas vi sova över då det alternativet finns. Funderar på att göra ett info-blad att skicka med eller göra en hemsida och hänvisa till.

  • sajberpillan

    vi har fått priser mellan 5000-15000 så väldigt varierat.

  • sajberpillan

    hemma och sjukk i influensa nu. Tråkigt.
    Desto roligare hade jag i tisdags då jag och en komppis (som också ska gifta sig i sommar) var till Sthlm och kollade på brudklänningar. Först var vi till KIK då hon hade sett någon modell där som hon gillade, men de var så dyra.
    Sedan var vi på Stockholms brud och fest, där fanns massor av klänningar och inte allt för dyra heller. Jag provade en kl'nning där som jag på galgen aldrig trodde att jag skulle gilla, men den satt som ett smäck.
    Efter det söders högtidskläder där hon hittade en favorit. Vi avslutade dagen på bridal outlet, men oj så besviken jag blev. de klänningarna var så tunna och sevicen var urusel. Efter att ha provat en massa klänningar så kände jag att jag hellre lägger några hundra mer på en i bra kvalitet än en där.
    Sedan var vi helt slut.
    Nu har jag beslutsångest då jag redan har en klänning hemma. Eller om jag ska köpa en till...

  • sajberpillan

    katja; jo, jag gillar den också. Det var bara att den här "nya" satt så bra. Känns som Dagens I-landsproblem.
    Låter härligt med Baliresor. har ingen aning var vi ska resa eller när. Blir antagligen en kortare weekwndresa i höst och sedan en längre resa med barnen nästa år.

  • sajberpillan

    Katja; jag skulle personlingen valt den svarta. Den var supersöt!

    Igår satt vi och klurade på infoblad och inbjudningskort. Tror att vi har själva texten klara för oss. Vi har både infoblad och hemsida då det blir en del långväga gäster som ska bo kvar och vill att de ska kunna använda de här dagarna så bra som möjligt.
    Så nu är det att besämma sig för utseendet på inbjudningarna och sedan kolla igenom gästlistan och sedan är det bara att skicka!! ihh...

  • sajberpillan

    Glömde fråga: hur lång OSa har ni? Alltså hur länge innan dagen B vill ni ha svar? Kan man ha 2 månader?
    Eftersom det är semestertider så vill vi veta och de man bokar vill veta.

  • sajberpillan

    Vi har skrivit att "efter vigseln bjuder vi till fest med middag i XXX lokaler.

    Undrar mer över vilken tid man ska sätta. Vi ska fotas innan vigseln har vi tänkt. Vi gifter oss bergerligt fast ute och har sedan en 15 minuter med bil till festlokalen. Är kl 15 ett bra alternativ? Vill ju inte att middagen blir för tidigt heller.

    Vi har tänkt ha små "rullar" av tunnbröd med rökt fisk mm i som står klara på bordet när gästerna kommer och sedan buffé.

    Toastmatern vår får sköta talordning men det blir säkert inga problem.

  • sajberpillan

    hej alla brudar.
    Ser att ni planerar som tusan. Jag (vi) har fundeerat lite på tårta idag. Vad ska ni ha för smaker? jag är inne på moussetårta, men har ingen aning vad som är gott. Tips mottages tacksamt.
    Vad kostar en sådan tårta /bit? Har fått pris på 37kr /bit inkl hemkörning och ställning. En som gör det som hobby. Är det bra pris?
    Känner mig helt vilse i tårtdjungeln!

  • sajberpillan

    Vi ska pyssla inbjudan under slutet av veckan. Måste bara bestämma oss för en hemsida då vi tänkt skriva in den adressen i inbjudan så gästerna kan hitta mer info och bilder där.
    Men ska bli skoj att få ut dem och se reaktionerna !

  • sajberpillan

    chokladfontäner finns att köpa för 350 kr på blocket. Så kan man ha den vid andra tillfällen också.
    Hade gänra haft en sådan.
    Idag har jag lagt handpenning och beställt en nixaklänning. Känns så bra. Jag har haft sådan ångest då jag har en klänning redan hemma, men den sitter inte 100 och det gjorde den här Nixan. Vill ju känns ig snygg på den stora dagen och inte bara ok. Så nu är det bara att vänta några månader tills den kommer.
    Vi sak fixa lite med inbjudningkort imorrn är det tänkt. Det ska bli skoj. Framsidan är planerad och klar, bara inlagan kvar och infobladet som vi får ta senare. Men snart ska det skickas.
    Funderar på när man ska kontakta kommunen för vigselförättare, de kan ju ha semester den 31/7. Bäst att göra det snart. Men det är väldigt skönt när det börjar hända saker.

    Kollade i nya tidningen och gillade inte alls redaktörens klänning. Men smaken är väl som baken.
    Ska lusläsa den mer om det finns bra tips.
    Katja: Tack för bra lista! Ska jag spara och kolla av.

Svar på tråden Juli 2010