Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Juli 2010

    Äntligen hittade jag hit! Som jag undrade vad tråden hade tagit vägen?

    Nu var det ett tag sen man var här sist, hur går det för er tjejer? Vi ska sätta igång igen med planeringen så fort julen är över.

  • sarahkka76

    juli 2010: klänningen är jätte fin!

    ceKe: skorna är jätte fina

    aikidoassa: vad skönt att det är klart, en stor pusselbit på plats

  • sarahkka76

    Idag har vi varit och valt och provat sambos kläder, och nu är de bokade, så skönt! Finns bild i mitt galleri. Det är den kostymen men det som är i rött på bilden ska vara i purpur istället.

    Äntligen goda nyheter ang tyget till våra löpare! Nu har beställningen kommit in med rätt antal meter och billigare än vad vi räknade med

  • sarahkka76
    Katinkaa skrev 2010-01-07 19:58:34 följande:
    Woho idag har vi varit och bestält ringen!!! Jättefin!! Blev inte den jag hade tänkt men den här var mycket finare och mycket billigare dessutom :)känns skönt att kunna bocka av ännu en sak, imorgon blir det klänningsprovning =)
    Vad roligt, grattis!
  • sarahkka76
    KatjaB skrev 2010-01-07 20:05:18 följande:
    jo det var det jag menade, att beroende på hur mycket broderier det är så är det ju olika svårt/lätt att ta in klänningen, men att din syster säkert fixar det om hon är duktig på att sy. Idag fick vi hem m2b:s plommonstop och så har vi råkat beställa en pyttepyttelite för liten, såå irriterande, men den var inte så dyr, så det blir nog till att beställa en annan
    Åh vad drygt! Tur att det inte var så dyrt då!
  • sarahkka76

    sigma: grattis!

    mimmi: thailand, men det beror på vad ni vill göra på plats? Vi skulle till Maldiverna men nu väntar vi barn så det blir inget

    CeKe: tack Vi köpte ena tyget på Ikea o den andra på Ohlsson tyger i Sthlm.

  • sarahkka76

    källerud: nej vad synd! Jobbigt när det inte går som man har tänkt sig. Som du säger, du får låta det lägga sig lite och fundera sen på vem du skulle vilja fråga härnäst.

    Idag har jag ringt och bokat tid för tårtprovning. Det är två ställen jag ska välja mellan. Det andra har jag mailat till om datum. Får se sen vem det blir.
    Har även ringt till en salong som jag ev ska anlita för hår och make-up på plats. Har mailat de andra tre och ska boka en konsultation sen när jag bestämt mig för en av dem.
    På tisdag ska vi gå och beställa våra ringar. Vill prova storlek nu innan jag sväller upp för mycket i slutet av graviditeten. Förlovningsringen börjar sitta lite tajt vissa dagar.
    Så lite grejer händer det här iaf

  • sarahkka76
    minimis skrev 2010-01-10 19:39:34 följande:
    Oj, vad långt ni kommit. Blir alltid lika förundrad över hur tidiga folk är, i jämförelse med mig själv :)Men en fråga; Hur funkar det med tårtprovning? Likaså om man ska testa på hos cateringfirma? Ska man betala för sig eller gör de upp smakportioner fritt?
    Vet inte om det är olika på olika ställen. Det här stället jag bokade hos idag har det kostnadsfritt. Det andra vet jag inte än.
    Ja, vi vill gärna ha det mesta klart innan vår bebis kommer i april. Sen lär man inte ha samma tid och ork.
  • sarahkka76

    rosesarered: vad nice at ha hotellet bokat och att ni kan vara ifred och göra er ordning inför dagen. Själva vet vi inte hur vi ska göra. Vi kommer att ha en 3månaders baby då så jag vet inte om man ska ta med bebisen eller om man ska försöka få barnvakt.
    Det beror på om ngn vill passa barnet, om vi är redo att lämna det ifrån oss.

Svar på tråden Juli 2010