Inlägg från: Mrs Opp |Visa alla inlägg
  • Mrs Opp

    Juli 2010

    Kece:

    Uppgraderingsproblem Hustru 1.0

    Jag uppgraderade tidigare Flickvän 1.0 till Flickvän 2.0, som sedan framgångsrikt uppgraderades till Flickvän 2.1. Flickvän 2.1 uppgraderades därför föregående år till Hustru 1.0, men tyvärr saknas dokumentation för ett flertal funktioner.

    Till exempel, Hustru 1.0 installerar sig själv i alla andra program och aktiveras under systemuppstart för att övervaka all systemaktivitet.

    Applikationer som ResVartsomhelst 10.3, GrabbarnaOkrogen 6.7 och StannaBorta 2.5 orsakar att systemet fryser.

    Dessutom har det nya programmet ynglat av sig några oväntade miniprocesser som tar upp en massa plats och resurser.

    Jag har övervägt att gå tillbaka till Flickvän 2.1 men det verkar inte finnas någon återställningsfunktion.

    Kan Ni hjälpa mej?

    Reg. Användare #10-1-13-5-19
    Svar till Användare #10-1-13-5-19, Incident #2002-03-12-01

    Vi har erhållit många förfrågningar om detta uppmärksammade problem. Det är dock nästan alltid resultatet av ett välkänt missförstånd.

    Många män uppgraderar senast använda version av Flickvän till Hustru 1.0 i tron att Hustru 1.0 huvudsakligen är ett nytto- och underhållningsprogram.

    Detta är en allvarlig missuppfattning.

    Även om Hustru 1.0 inkluderar många nytto- och underhållningsfunktioner så är Hustru 1.0 ett komplett Operativ System. Det är designat att vara basen för allt.

    Varning. Försök inte att avinstallera, radera eller förändra programmet efter det en gång installerats. Försök att avinstallera Hustru 1.0 kan få katastrofala följder och orsaka förlust av värdefulla systemresurser.

    Det är inte möjligt att gå tillbaka till en tidigare använd version av Flickvän. Hustru 1.0 är inte designad för det.

    Många har försökt med s.k. workarounds. Dessa har endast komplicerat situationen.

    Så har t.ex. några försökt att installera en uppdaterad version av Flickvän, vanligen Flickvän 6.0, eller Hustru 2.0, endast för att finna att problemen kvarstår.

    Andra har gjort fruktlösa försök att använda Flickvän 6.0 i bakgrunden medan Hustru 1.0 handhaft systemarbetet. Detta har nästan alltid resulterat i allvarliga systemkonflikter och ibland oåterställbar systemkrasch.

    Vi rekommenderar att du behåller Hustru 1.0 och i möjligaste mån justerar dina användarparametrar.

    Jag vill även föreslå att du läster hela avsnittet om Generella Skydds Fel (GSF). Skulle GSF inträffa är den bästa åtgärden att omedelbart klicka på Förlåt knappen och sedan Återställ knappen så en system låsning inte uppstår.

    Systemet kommer att arbeta problemfritt så länge du tillhandahåller nödvändigt underhåll.

    För att frigöra CPU tid och förbättra prestanda bör du se till att avsluta alla sök och inspanings rutiner.

    Eftersom varje enskilt exemplar av Hustru 1.0 är ett unikt konfigurerat system kan ingen manual täcka alla tillgängliga funktioner.

    Nya användare bör inte installera ett exemplar själv utan att först rådgöra med någon, helst några, som har använt Hustru 1.0 för en längre tidsperiod. Överväg även att gå med i någon av våra lokala användargrupper för att diskutera din specifika konfiguration.

    Lägg märke till att installation av Hustru 1.0 kan ge systemet maximal prestanda, särskilt i kombination med tilläggs applikationer. T.ex. säkerhets applikationerna Belåtenhet 2.5 och Tillförlitlighet 6.12a är kända för fungera maximalt tillsammans med MK 6 och Kommunikation 5.0.

    Det finns inga planer på uppgraderingar, Hustru 1.0 är designad att fungera systemets hela livstid.

    Slut svar.

  • Mrs Opp

    Kece: Har precis lyckats hämta mig från skrattanfallet du framkallade med din länk. Så bra - så sant!

  • Mrs Opp

    Måste bara få dela med mig! Jag och älsklingen blev idag utvalda som finalister i tävling hos några underbara fotografer där första priset är gratis bröllopsfotografering. Är så glad just nu!

    Vet inte om detta räknas som otillåten reklam, men om ni är nyfikna eller vill veta mer om mig än nödvändigt (!) kan ni gå in på:
    lonnbackafotograferna.se/page.php

  • Mrs Opp

    hihi, Ceke! Jag vet precis vad du menar. Så fort jag hade hämtat mig skickade jag den till min sambo...

  • Mrs Opp

    Tack snälla söta ni!

    roses: jag skulle också behöva tips på bra bröllopshemsidor. Fick ett tips om att utgå från ett bloggtemplate som oftast kan vara enklare att ändra i färger och liknande. Är dock helt grön på detta område. Hittar jag något bra skall jag meddela dig.

  • Mrs Opp

    wiicky: jag gillar verkligen er hemsida, enkel och stilren design. den översta bilden på er två är så söt. Weebly verkar vara riktigt bra, det enda som ställer till problem för oss är att vi behöver ha sidan tvåspråkig.

  • Mrs Opp

    Ceke: De glittriga är underbara. Ta dem! De kommer att göra sig underbart på bilder, se fantastiska ut när de sticker fram under din vackra klänning. Med risk för bridezillavarning tycker jag dessutom att de binder samman hela temat med de glittriga inbjudningarna, ringen och klänningen. Märks det att jag gillar dina skor?

  • Mrs Opp

    Jag tycker inte att det blir för mycket. Jag gillar när skorna verkligen syns. Din klänning har en så magnifikt vacker nederdel att det krävs något extra av dina skor om de skall synas. Din klänning är ju dessutom lång, så skorna kommer ju inte att synas hela tiden.

Svar på tråden Juli 2010