Inlägg från: rosesarered |Visa alla inlägg
  • rosesarered

    Juli 2010

    Casmel,
    det var en fin klänning!
    Det är svårt att bestämma sig för en klänning jag vet

    Nu har jag iallafall hämtat min klänning så den hänger här hemma. Passade på och provade en gång till såklart, finns bild i mitt galleri. Känner mig jättenöjd med klänningen.

    JollyO,
    kul att din pappa kan hjälpa till! Har också haft en del hjälp av min pappa när vi började utforma hur vi skulle ha våra kort, han är formgivare och har också konstnärlig blick.

  • rosesarered

    Har du och korallbruden gått och blivit vänner?


    kece skrev 2009-12-07 14:45:19 följande:
    en fråga. Hur ofta fejkar en kvinna orgasm? Vet att fröken korall skruvar lite extra på sig nu. :) Det med korall var skoj. :)
  • rosesarered

    Jag har sett många fina smycken på etsy.com, tror att det är rätt varierande i prisklass.
    Annars är det fint med svävande pärlor som säljs lite här och var på nätet.
    Själv vill jag ha nåt enkelt som en enkel kedja med en pärla pch pärlörhängen. Behöver verkligen inte vara äkta för min del.


    KatjaB skrev 2009-12-07 17:56:38 följande:
    fina halsband och armband. Tycker det är så svårt att hitta smycken, jag vill ha klassiska pärlor som inte är för långa och inte har en massa annat på. Men det verkar vara helt omöjligt att hitta sånt som inte är äkta pärlor och iom det jättedyra. Alla billigare varianter faller mig inte i smaken, passar inte i stil eller är för långa halsband osv. Riktiga ilandsproblem som ni hör, men iallafall
  • rosesarered

    Nej har inte varit inne på glitter på flera år känns det som. Kanske dags för ett besök då..


    JollyO skrev 2009-12-07 22:18:07 följande:
    Har du kollat på Glitter? De har en del i varianten du beskriver. En favorit där va en guldkedja med en stor rund pärla och en liten rosett i guld som hängde "över" pärlan. Men inget köp ännu...
  • rosesarered

    Man blev ju lite fundersam då orgasmer och korallbruden avhandlas i samma inlägg men kul att ni hittat varandra!


    kece skrev 2009-12-08 13:23:04 följande:
    roses: vi har bara pratat lite här i tråden. Men hon verkar ha lika dålig humor som mig och ceke. Sen verkar hennes blivande ha samma humor också. Verkar tåla lite skämt. Så någon annan anledning är det inte.
  • rosesarered

    kece,
    då har vi rett ut det men det lär ju tråkigt måste jag säga om du struntar i fästmöns orgasmer om du inte skämtar då vill säga...

    KatjaB,
    snygga bilar skrevet på rätt ställe hehe.

    Casmel,
    grattis, vad kul!

    Korallbruden,

    grattis! vad blev det för klänning då? vart hittade du din? för du bor väl också i Stockholmstrakten? har tänkt skriva i brudträfftråden men inte fått tummen ur än..

  • rosesarered

    Tror att jag tipsat om detta redan men på gojane.com finns lite tärnklänningar, gå in på formals. Många färger att välja mellan. Har dock ej beställt där själv.

    Suck, vår planering går trögt... Vi har fortfarande inte fått en offert från vår festlokal eftersom det bara är strul helatiden..blir galen! Min fästman har ringt och tjatat varannan dag att vi vill ha offert och menyer nu. Nu har det visat sig att det varit nåt fel på vår mail eller ägarens mail, iallafall har vi inte lyckats få några menyer. Idag skulle sambon åka till festlokalen för att hämta menyerna men då var inte ägaren på plats och tjejen som jobbade där sa att ägaren skulle ringa upp oss ikväll. Har hon ringt upp? Nej. Inga menyer, ingen offert. Snart skiter jag i dethär bara för att allt ska vara så himla trögt.

    Sen känner jag mig stressad för att det snart "bara" är ett halvår kvar. Om det halvåret går lika fort som månaderna i höst fattar jag inte hur vi ska hinna fixa ett bröllop. Vi har i stort sett köpt bröllopsklänning i höst och sen har det inte hänt nåt efter det....
    Har jobbat halvtid och pluggat heltid nu i 6 veckor och känner att det blir så lite tid för annat i livet. Som att fixa till ett bröllop.

    Åh, känner hur jag sprider den positiva stämningen i tråden

  • rosesarered

    Mrs Opp,

    åh vad roligt! Grattis! Spännande med att börja plugga också

    Är det någon som gjort en bröllopshemsida här? Vill gärna ha en hemsida men helst inte weddingannouncer. Finns det andra bra alternativ, nån som vet?

    Sen en annan grej som jag stött på när jag pysslat med julkort- hur sjutton embossar man så att det blir snyggt och inte "spräckligt"? om det är någon som förstår vad jag menar...

  • rosesarered

    Juli2010,
    domdär klänningarna har jag också tittat på.. vet inte ännu om vi ska beställa på nätet eller köpa i butik.

    Korallbruden,
    hittade ni några tärnklänningar? var i Sthlm har du kikat? Några tips

    CeKe,
    skymtar en iliten bild på dig och kece hehe man blir ju lite nyfiken på hur alla här ser ut i verkligheten. Eller är det bara jag?

    Idag har vi varit och kollat på material på till våra inbjudningskort. Kom hem med 11 stycken A3 kartongark. Tyvärr hittade vi inte allt vi behöver till korten och det var jobbigt nog att gå i ett julrushigt Stockholm.

  • rosesarered

    Ceke,
    Läckra skor! kommer att passa fint till din klänning

Svar på tråden Juli 2010