• Sundance

    Bröllop 2010 del 9 (sista året)

    Ja, vi lär nog också få en lugn dag på jobb. Jag fattar inte... Varför har inte folk börjat julhandla??? har de inte hajat att det är jul om typ 3 veckor, knappt? Suck!

    Jag har i alla fall bokat tid för en Secret Box-fotografering nu . Ska bli spännande. Fast än så länge vet jag inte riktigt vad för stil på bilderna jag vill ha.

    Var ju hemma hos mamma för några dagar sedan och hon tyckte absolut att vi skulle dansa vals, så nu har jag börjat fundera lite. Man kanske skulle försöka hitta en valslåt istället. Vi hade ju tänkt ha From this moment on med Shania Twain och bara dansa tryckare men det är kanske vackert med en vals ändå. Fat m2b kan ju inte dansa iofs. Men hans kusin är gammal tävlingsdansare så han kan säkert lära honom lite. Hur gör ni andra?

  • Sundance

    Bettertogether: Jag pratade med de som äger slottet där vi ska vara ang. blomsterarrangemang som de ska stå för. Jag var lite nyfiken på hur "stora" arrangemang som egentligen ingick och då sa de att de köper in blommor (i vårt fall rosor) för ca 800 kronor... Hur långt räcker egentligen det? I mina öron låter det ganska lite... Vi ska ju ha 7 runda bord med ett rosarrangemang i mitten och så två stycken på honnörsbordet (där kan man ju iofs sätta min bukett och tärnornas små). Och vi vill ju inte ha några gigantiska arrangemang (gästerna ska ju kunna se över) men inga små fjuttiga heller. Lite "impact" måste det ju bli. Vad tror du? Hur långt räcker 800? Hur mycket kan vi tänkas behöva lägga till?

  • Sundance

    Jag struntar väl egentligen i vilken rossort de använder, det är ju storleken på arrangemanget som är viktigt för mig och krukorna jag har hittat rymmer betydligt mer än 2 rosor . Ska åka ut med krukan och be dem ge mig ett kostnadsförslag. Och be dem berätta vad för arrangemang som ingår, exakt.

    Jag skulle så gärna dansa en vacker vals men frågan är vad man ska välja... En icke-vals som ser bra ut, eller en vals som ser lite tafatt och stelbent ut.

  • Sundance

    Jag har väl egentligen tänkt mig endast rosor. Möjligtvis både röda och vita men helst bara röda. Krukorna är nog ca 20 cm i diameter. Vi har ju rött, vitt och grått som tema så jag vill helst inte blanda in något grönt. Men finns det någon snygg vit blomma som är fin att fylla ut med och inte är så dyr då? Det är hon själv som äger slottet som gör arrangemangen (dock ska de inleda något samarbete med någon snart) så det är ju ingen direkt arbetskostnad. Men om jag beställde ett sådant arrangemang hos en florist, vad skulle de då kosta ca? Usch vad svårt. Min sambo tycker att vi ska ta det som ingår i priset och inte lägga till en massa men nu hittade vi ju krukor som var precis som vi tänkt oss och då får vi ju gå efter dem...

  • Sundance

    Jag kan ju inte sådant där med vad som passar till klänningen men jag har tänkt mig en rund buket med enbart röda rosor (Grand Prix). Jag är inte så stor själv så den får inte bli för stor.

  • Sundance

    Förresten... Jag och sambon har inte så mycket tid tillsammans längre. Har väl någon ledig dag i månaden tillsammans och någon helg varannan månad, men på fredag slutar jag tidigt och tänkte mysa till det lite där hemma tills han kommer hem från jobbet. Har ni något förslag på någon mysig film vi båda skulle kunna gilla? Inte för romantisk eller för "bröllopig". Men den får gärna vara lite "kärlekig" och rolig. Vi gillade t ex "The ugly truth". Är så dålig på filmer...

  • Sundance

    Matlagningen har blivit en sjukt irritationsmoment i vardagen för mig. Vet aldrig vad jag ska laga och får ingen hjälp på den fronten från m2b. Han kan inte ens komma på vad han vill äta. "Du har fria händer". Men det är ju just att komma på något som gör att jag blir irriterad. Att laga den är inte så farligt. Så många gånger man ringt och frågat vad han vill ha och han "vet inte". Ofta slutar det med att jag i ren tjurighet och protest bara köper mackor, fil eller soppa, trots att jag vet flera rätter han hade kunnat tänka sig . Jag vet, jag är en hemsk flickvän

  • Sundance

    Men snälla nån!!! hade jag haft de vidriga pojkarna här så hade jag tagit den ena och slagit den andra med. Men de som egentligen bär skulden till allt detta är ju deras föräldrar som säkert kommer blunda för allt och förneka när det blir dax för dem att säga sitt. Som du säger... Man vet inte vad man ska säga. Hoppas att hon vågar berätta om vad som egentligen hänt så att de får vad de förtjänar. Och så att de inte gör om det mot någon annan stackars flicka. Hur gammal är hon?

  • Sundance

    Jag la fram ett förslag som jag tyckte var rättvist och sa att den som slutade tidigast skulle planera för middagen. Bestämma vad som ska ätas och handla hem. Jag sa tom att jag kan fortfarande laga maten, även de dagar som det är hans dag, bara jag slipper bestämma och handla, men nej... Han såg allmänt skeptisk ut och det blev aldrig så. Kan bli sur för resten av kvällen om han har haft en ledig dag och ringer mig och frågar vad vi ska äta och jag måste bestämma och sedan handla trots att jag inte slutar förrän 20 och har 1 timmas pendling hem. Dock ska jag ju nämna att lägenheten ofta är städad när jag kommer hem, och att han är den som plockar efter mig vad gäller grejer överallt och att han bäddar varje morgon. Men visst, det är jag som alltid tar hand om disken och bäddar rent och tvättar så jag tycker fortfarande att vi kan dela på maten

  • Sundance

    Oj, vad mycket dold frustration jag hade inom mig vad gällde detta ! Behövde visst få det ur mig. Haha!

Svar på tråden Bröllop 2010 del 9 (sista året)