• Sonja68

    I vått o torrt, stiltje, orkan o snart snöstormar...

    Sonja68 skrev 2009-11-27 12:21:25 följande:
    SLUTA, Galningar!!! VAD kan det finnas för allmänintresse av att se en gammal kärring i en svart polyestertrasa och ett par tantiga stövlar med 5 centimeter klack (lagom högt och vingligt för en tant).I håret ser jag ut som Hedvig i Från A-Ö (men ni kanske är för unga för att veta vad det är för program), men mitt hår är inte ens rött utan råttfärgat. Med blonda slingor. Eller nåt.Vi får se, lovar inget
    Kom just på allmännyttan i ovan!!
    Betraktaren erhåller en egoboost och känslan av att "Jaja, de finns de som är mer tragiska och patetiska än jag. Stackars krake!"
  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2009-11-27 12:59:12 följande:
    Sonja, klart jag minns Hedvig och Ugglan! *förolämpad*
    Okej, pluspoäng till dig Ninnis. *lägger till i Ninnis meritlista "vet vem Hedvig och Ugglan är"*
  • Sonja68

    Undra sa flundra hur Blommis mår?
    Hon hade feber igår. *orolig*

  • Sonja68

    Hej! Kram till Blommis som är sjuk ♥
    och kram till alla andra som behöver.

    Jag har haft ont i huvet och nacken idag (kunde förstås inte hålla mig från att headbanga igår...). Men sov i alla fall till 10:30.
    Vi hade en KANONKVÄLL! Så himla mysigt med Tacos och fyra härliga vänninor. Många hjärtliga skratt varvat med lite seriöst snack om livets sanningar. Sen så var gruppen som spelade jättebra och det var många gamla godingar de levererade. Så jag dansade precis hela kvällen.

    Hade tänkt byta gardiner idag och ta fram lite julsaker, men det blev inget av med det. Tröööööött!
    Sedan så kom min väninna hit med sina barn, så vi har ätit ost o kex som vi aldrig hann äta igår kväll, samt delade på en flaska rödvin som var kvar. Mysigt! Vad vore man utan härliga vänner?!

    Maken är på väg hem. Ringde från St. Petersburg. Jag var orolig för det har återigen varit ett bombattentat därborta. På ett tåg mellan Moskva och St. Petersburg. När det sätter igång så brukar det blir fler... Och A skulle flyga fr Moskva till ST. Petersburg idag. Nu ska han hämta bilen och handla lite som jag beställt och sedan så bilar han hemåt. Det är 100 mil och han kommer förmodligen inte orka hela vägen utan måste stanna och sova.

    Imorgon ska jag sjunga i kören och om jag orkar efter det så ska jag nog göra lite juligare här hemma.

    Ha en skön lördagkväll!

  • Sonja68

    Tack Passionis för änglarna
    Han är på väg hem i bilen, men det går seeeegt. Han var jättetrött när han kom till St. Petersburg, så han slaggade 2-3 timmar hos en bekants bekant. SEdan har han stannat två gånger i Finland och sovit i bilen, för han är helt slut. JÄttejobbig väg.
    Jag är glad att han stannar o sover istället för att pressa sig så han slumrar till vid ratten Att det innebär att han kommer hem några timmar senare, det tar jag gärna. Hellre det än att han inte kommer hem alls

    Idag har jag varit i kyrkan och sjungit in Advent. Blåsintstrument och vår egen operasångare (som numera huserar i Sthlm, men han kommer alltid och sjunger med sin gamla kör vid Advent och jul) Fredrik Larsson.
    Sååå mäktigt! Mina flickor satt med morfar och lyssnade, så snälla och andäktiga. Fyraåringen sa när vi kom hem: "Mamma, när ni sjöng så började jag nästan gråta" och så tittade hon med stora blå ögon. "Va'?! Lät det verkligen så illa??" frågade jag. "Nä, men det var så FINT att det kändes som att jag ville gråta!" svarar hon.
    Tänk att såna små också kan känna att de blir rörda till tårar av vacker musik ♥

  • Sonja68

    Hej och stora kramen till alla! Hoppas ni haft en fin 1:a advent!
    Daa, dig kramar jag om lite extra...
    Blomman; härligt med gemenskap i byn på 1:a advent. Precis som Ninnis är jag övertygat om att ni snart kommer känna er som hemma. Ni har alla förutsättningar till det. Om det är något som är en isbrytare och som gör det lätt att få nya kontakter så är det barn (sport tex) har jag märkt. Samt i församlingsaktiviteter. Troende eller inte troende, de har oftast suveräna barn-, ungdoms- och familjeaktiviteter. Särskilt så här i jultid.

    Älsklingen har kommit hem och det känns fin-fint. Vi har längtat. Frysen är dessutom full med Viltsvinskött och nåt som jag inte vet vad det är, "getabock" om jag översätter det från ryska, de är små och vita sa maken. Går vilda i skogen.

    Imorgon fyller mor 75 år, jag ska åka och försöka hitta någon riktigt, riktig vacker och lite ovanlig amaryllis i en fin kruka. Hon vill inte ha presenter (saker) men blommor älskar hon.

    Vi har fått lite, lite snö under natten och vips så har humörets höjts massor med snäpp

  • Sonja68

    Daa: det låter så skumt det här med dina symptom.
    Onekligen liknar de ju gravidsymptom.
    Yrsel kan ju bero på lågt blodtryck.
    Ysel och illamående, förutom graviditet så har jag hört talas om virus som sätter sig på balansnerven t.ex.
    Hoppas du snart får svar på proverna och GE dig INTE förrän du känner att det finns en rimlig förklaring till ditt "tillstånd".
    Det är ju verkligen inte kul att må sådär och försöka funka som vanligt på jobb och så
    Kram på dig!

  • Sonja68

    Bra jobbat Blomman! Du är välförjänt av lite fika och nybryggt kaffe! Vi har ny kaffeautomat som maler bönorna och det luktar ljuvligt. Samt en saffranskrans stod på fikabordet nyss. Vill du ha?

  • Sonja68

    Hej allihop!
    Jo, tackar som frågar, här är det fullt upp. Mamma fyller 75 idag så det blir smörgåstårta o fika hos pärona ikväll
    Ha en bra dag alla

Svar på tråden I vått o torrt, stiltje, orkan o snart snöstormar...