• nikitakatt

    Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?

    Här hoppar jag också in. Jag har också några kilon som jag helst skulle gå ner till nästa sommar.. Är ju så svårt att låta bli godiset bara.

    Har prövat både nutrilett och cambridge förut och nutrilett var faktiskt det som funkade bäst för mig, kanske för att man får äta så många per dag så man inte är så hungrig. Ni som testat viktklubb, tycker ni att det funkar bra?

    Heja heja till er som redan gått ner och er som kämpar med promenaderna, bra jobbat!

  • nikitakatt

    Jag har gått med i viktklubb.se idag, får se hur detta går =) Känns mest krångligt just nu men man kommer säkert in i det.. Tror det kan va bra att vara tvungen att skriva vad man äter så kanske man låter bli den där extra kakan =)

  • nikitakatt

    Du trycker på den lilla runda ringen med A" som finns ovanför texten för att citera.


    kaksmulan skrev 2009-11-24 09:02:21 följande:
    elinile: precis skam den som ger sig och jag kan säga att jag varit långt ifrån duktig men nu kämpar vi så är vi snart lika duktiga som dom andra kom igen *kämpa kämpa* (hur gör man förresten när man "klipper ur" någon annans text och lägger in i sitt inlägg?)
  • nikitakatt

    1a dagen med viktklubb.. känns krångligt och lite drygt att hålla koll på varenda kalori men det är väl det som krävs för mig antar jag =) Bra där med 10000 steg elinile!

  • nikitakatt

    ActDontTalk, vad skönt att höra att det funkat för någon annan =) Andra dagen nu och det känns jätte bra, känner mig mätt och inge sugen på något annat faktiskt.. hoppas det håller i sig =) Hoppas bara det märks nåt om en vecka när jag ska väga mig, annars är det nog lätt att jag tappar motivationen..

  • nikitakatt

    4e dagen med viktklubb och jag har minskat 3 cm runt midjan!!! =) Känns så otroligt skönt att det ger resultat. Hittills kan jag verkligen rekomendera viktklubb för jag har inte varit det minsta hungrig eller sötsugen och har haft kallorier över varje dag så jag har unnat mig en pepparkaka två dagar. Kämpa på allihopa!

  • nikitakatt

    Man fyller i allt man äter och ser till att hålla sig inom de kallorier de har räknat ut att man ska äta. Det mest effektiva är väl att det är jätte drygt att fylla i allt så man äter ju inget i onödan =) Men det känns verkligen inte som att banta utan bara att man håller koll på vad man stoppar i sig. Jag äter inte mindre utan snarare mer och oftare men jag stoppar inte i mig en massa onödigt. Sen kan man fylla i sin motion också och ha ett träningsprogram och på så vis kan man ju få fler kallorier att göra av med, om man nu tex vill äta godis så tar man ett träningspass..

    Kändes riktigt krångligt först men nu är jag supernöjd. Får se om det händer något med vikten för annars lär jag tröttna =)

  • nikitakatt

    Har minskat 5 cm runt midjan efter 8 dagar. Märks att man åt för mycket små onyttiga saker mellan måltiderna förut. Det bästa är att jag inte bantar alls, jag äter pepparkakor då och då, har unnat mig glass någon dag och lussebullar i helgen. =)

  • nikitakatt

    Håll ut! Det kommer snart ge neråt precis som ceke skriver! Jag äter också 1300 och hade gått ned 1,3 den här veckan. Jag är ändå rätt slarvig och väger inte maten och äter endel godsaker (som jag räknar in så jag kan inte äta mycket av varje). Kan det vara så att du äter för lite i förhållande till träningen? Har hört om dem som går upp för att kroppen får för lite mat. Kan också vara så att du bygger muskler, isf kommer du börja rasa snart! Maila viktklubb om det inte går bättre snart, du betalar trots allt för att få hjälp. Lycka till. Vi kan väl hålla kontakt och peppa varandra!


    fromheretoeternity skrev 2009-12-16 21:29:20 följande:
    Hej!Jag kör också med viktklubb men det händer ingenting alls hos mig. Äter max 1200-1300kcal per dag och jag har tom gått UPP i vikt! Hur är detta möjligt? Jag tränar dessutom minst 4 gånger i veckan och ofta dubbla pass men man tycker ju att någonting borde hända. Inte kul att få kommentaren: "oops nu går det uppåt på vågen" av viktklubb varje vecka!Hur många kcal äter du/dag?
Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?