• Tausen

    Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?

    Jag hakar också gärna på!!
    Skulle gärna vilja gå ner några kilo innan bröllopet, fast främst vill jag egentligen forma kroppen lite, men det brukar ju höra ihop med kilon också.
    Började med nutrilettkur i måndags, fast bara till frukost och lunch. Har kommit igång och tränat lite försiktigt också, men kan inte det just nu då jag är sjuk.
    Tycker kvällarna framför tvn är svårast..då man av vana vill ha nåt gott att tugga på. Försöker ta en kopp te istället...försöker intala mig själv att det bara är ett beteende.

  • Tausen

    Har varit duktig hela veckan, med shake till frukost och lunch och låtit bli allt småätande...men igår åt jag för flera veckor. hade födelsedagskalas för sambon och det var folk här hela dagen med en MASSA fika... :(
    fast resten av veckan har det faktiskt gått ganska bra, har inte varit så himla sugen heller och jag har gått förbi godishyllorna utan problem på affären.
    jaja, bara att börja om. Ny dag-nya tag!

  • Tausen

    Nu får förkylningen gå över så jag kan börja träna lite igen...

    Vi har fått en mixer!! Wee nu blir det nyttiga smoothies till frukost och lunch, har även köpt lite måltidsersättning som tom sambon ska försöka sig på...men det blir fortfarande riktig middag.
    Provade GI förut i 1 vecka, men min mage blev helt knäpp och jag fick jätteonte. Men då läste jag iaf att man fick äta 1,5 dl fil.så det åt jag till frukost med skinka och kokt ägg på sidan om. Det kändes mycket bättre än bacon och ägg..

  • Tausen

    Nu ska jag gå och hämta ut mitt paket med cambridge pulver..spännade, har hört att de ska vara mycket godare än nutrilette. Ska försöka röra mig lite idag också, men lite sjuk fortfarande så det blir försiktigt.

    Gjorde en superenkel grönsakssoppa till lunch:

    Kokade fryst blomkålsmix (broccoli, blomkål, morötter) i vatten med en buljongtärning. Mixade den och tillsatte lite mjölk.

    Tog väl ca 7 minuter. Enkelt, nyttigt och supergott.
    Kan inte innhålla många kalorier...

  • Tausen

    Tror faktiskt min magsäck har krymp lite nu efter shakes och mindre portioner..Känns bra, då borde det kunna gå lite fortare snart. Har blivit någorlunda frisk för att kunna börja att träna lite försiktigt. :D

    Majsan801: Vad skönt! Sluta med resten då så går det av en dans.

  • Tausen

    Snart ska jag iväg och träna...trött..vill inte...ska. :P

  • Tausen

    Visst är man bra på att hitta anledningar som gör att man "får" äta lite sött hela tiden: Idag har jag varit så duktig...men det är ju så synd om mig...en kaka gör inget...efter denna ska jag sluta helt...m.m. m.m.

  • Tausen

    Tänk på dig i din fina klänning...utan mage!!
    Elle ännu bättre på bröllopsnatten då man inte kan dölja nåt..


    kaksmulan skrev 2009-11-26 09:18:36 följande:
    ahhhh va jag är sötsugen!!!!!!!!!!! vet de finns kakor i skåpet, en inre kamp pågår just nu en halva skriker jag vill jag vill den andra halvan gör allt för att kämpa emot!!!!Jag är sååå duktig att tänka att EN kaka är inte så farligt men sen blir jag bara ännu mer sugen och helt plötsligt har jag smygit i mig ytterligare en kaka!Nej jag får inte måste låta bli...vill ju VERKLIGEN VERKLIGEN gå ner i vikt tills de är dax att klä sig i en vacker brudklänning!!!
  • Tausen

    Vad DÅLIG jag är! Tog en ruta choklad av bara farten...Nää nu ska jag iväg och träna, får springa lite extra på löpbandet så jag blir av med den igen..

  • Tausen

    bröllopsstress..nja när jag blir stressad brukar jag gå UPP i vikt, så den får jag undvika :)
    Jag har egentligen inte så mycket attt gå ner, men känner mig så himla pluffsig liksom, skulle behöva tajta till kroppen lite.

    nikitakatt: Hur fungerar det med viktklubb då?

  • Tausen

    Vi hade precis kommit igång med skidåkning och äta nyttigare..men nu har vårt hus brunnit och vi står utan hem och grejer...hur ska man lyckas hålla i någonting när allt omkring är kaos?

Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?