• Zephiennia

    Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?

    Jag är på!
    Gjorde ett försök tidigare i höst och lyckades tappa ca 4 kg genom att bara minska min konsumtion av socker. Men motivationen sviktar... Det är ju så gott med kladdkaka.
    Om jag fick drömma skulle jag gå ner över 10 kg, gärna 15 kg. Ska gifta mig våren 2011 och tills dess borde jag ju lyckas med det.

  • Zephiennia

    Stegräknare finns i alla prisklasser beroende på hur mycket funktioner man vill ha. Finns till och med de som man pluggar in i datorn och grejer...

    Ett tips till er som vill börja promenixa är att ladda mp3-spelaren med ljudböcker som ni (med viss självbehärskning självklart) bara får lyssna på när ni är ute och rör på er.

  • Zephiennia
    elinile skrev 2009-11-09 13:42:47 följande:
    Under hur lång tid minskade du konsumtionen av socker när du gick ner 4 kg?
    Tror det var 6-8 veckor max, och då minskade jag socker, chips och liknande. Försökte också äta så pass mycket att jag inte var hungrig längre, inte tills jag var proppmätt. Och att äta lite och ofta.
    Jag hade Viktklubb till hjälp i början, men jag gillar inte den sajten så jag blev inte så långvarig.
  • Zephiennia

    Suveränt! Bra jobbat!


    majsan801 skrev 2009-11-09 15:48:42 följande:
    Idag har jag gått 50min ner på stan i rask takt gått på stan och sen rask takt hem 50min samt ca 15min till/från dagis så det har ju blivit många många km. Känner mig nöjd. Var dessutom på ett fik men nöjde mig med bara en smörgås, ingen kaka och framförallt ingen cola utan bara vatten. En bra start..
  • Zephiennia

    Jadu, bra fråga!
    Själv har jag gått en 45 minuters promenix med hunden i rask takt så här på kvällen. Är ganska gött både att få motionera och att veta att hunden är trött och go när man kommer hem.

  • Zephiennia

    Jag har vart grymt duktig idag! Handlade med svärmor och lyckades gå förbi godis, chips, dricka osv. Det onyttigaste idag blev en mugg o'boy...

    Det är ju absolut svårast när man handlar (tycker jag), finns grejerna redan hemma så blir dom ju uppätna. För vem sjutton kan ha en godisskål ståendes på bordet utan att röra?

  • Zephiennia

    Det är skitjobbigt när man försöker sluta med socker osså finns det alltid något precis framför näsan på en. Jag gav mig själv frikort på mörk choklad när jag höll på förra vändan. Minst 70% och så tog jag en liten bit varje gång sötsuget slog mig. Jag tyckte det hjälpte att få ha något som faktiskt va tillåtet, och efter en liten bit så var jag inte alls lika sötsugen längre. Totalt gick det kanske 100-200g choklad i veckan, men det var inga problem med att trappa ner allt eftersom.
    Så det kan ju va något att testa?


    kaksmulan skrev 2009-11-14 22:41:00 följande:
    uscha vad jag har syndat i dag jobbar 22 timmars pass och blir så lätt att man små äter då speciellt som de finns massa fikabröd då de är en som fyllt år här har igentligen inte varit speciellt sugen men ändå har de slunkit ner några kakor tog en mandarin nu och de va mycket godare och fräschare inte får man dåligt samvete heller, hur tusan gör man sig av med den dåliga vanan och suget efter socker????Stort beröm till ER som är så duktiga och kämpar på med promenader och står emot sötsug osv bra jobbat fortsätt!!!!!
Svar på tråden Gå ner i vikt till maj 2010, följas åt o peppa varandra?