Inlägg från: sun moon |Visa alla inlägg
  • sun moon

    September 2010 del3

    September här också. 4de för att vara helt exakt. :)
    Vi hade tänkt gifta oss 2 okt men min sambos syster är på resa då och vi fick tänka om.. lite irriterande men vad gör man? Otroligt vad många bestämmer resor lååångt i förväg. :/

    Men september blir bra, vädret kan vara helt ok och jag får bli min älsklings fru lite tidigare ;)

    Planeringen.. hjälp.. i morgon ska vi höra med min mor och syskon om datumen är ok sedan är det väll dax att boka kyrka och festlokal. Vi har inte ännu mer än funderat och tittat runder på internet.
    Barar min ring är jag tvärsäker på vilken jag ska ha. ;)

  • sun moon

    Vår lokal är prem. bokad och vi ska dit och titta på onsdag. Jag har varit där på bröllop innan men min BM har aldrig varit där. Jag ska ringa vår kyrka på måndag, hoppas hoppas att det inte är något bröllop bokat den dagen. :)

    Nästan alla vet att vi ska gifta oss nu, kul kul :)

  • sun moon

    Vi var och tittade på klänning i lördags och jag hittade min drömklänning efter andra provningen. :)
    Vi bad dom hänga undan den för att vi skulle titta vidare men jag har bestämt mig för den klänningen. Den satt ganska hårt men jag ska gå ner i vikt så det blir nog bra. Ev. kommer de att få sy in den lite.. Trodde att det skulle vara svårt att hitta klänning men det var det inte.

  • sun moon

    Tittade på festlokalen ikväll. En bygdegård ute på landet så man får spela musik hur länge man vill. Den blir kanonbra, hyffsat pris så vi kommer att hyra den båda dagen innan och efter så att man kan ta det lugnt med dukning/pynt och städning.

    Hon som hyrde ut den gav oss också telefonnr till en som brukar hjälpa till vid fester så "personal" löser sig säkert också :) Vi fick även tips för catering + att hon som hyr ut kan säkert städa till oss för 500kr. Känns som att allt löser sig på ett smidigt sett, jag som trodde att det var ett stort företag att gifta sig :)

  • sun moon

    Var och tränade idag jag och min sambo och hans syster som ska vara min tärna så efter träningen så pratade vi igenom en massa och hon verkar lika glad som vi är inför vårt bröllop Känns helkul. Jag visade min klänning och hon hade med sig en klänning som hon ville att jag skulle godkänna och den var helt perfekt.

Svar på tråden September 2010 del3