• Bettertogether

    JUNI 2010 nr 3

    Här hänger ALLA junibrudarna numera ;)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-10-12 21:31
    4 JUNI-
    JosieJose

    -5 JUNI-
    Cotopaxi
    JBB
    yatzy86
    josefineoerik
    05juni2010

    -12 JUNI-
    Grisbjörnen
    han och jag
    Plutten2010
    Yoodie

    -16 JUNI-
    RocknRolla

    -18 JUNI-
    1willB2

    -19 JUNI-
    AGITI
    bettertogether
    Cina66
    Converse
    Gerberan
    Tinndra

    -25 JUNI-
    ellabay
    Bellatrix1982

    -26 JUNI-
    GrodanoJag2010
    jessie81
    krutt
    chokladmonstret
    Cessan78

  • Svar på tråden JUNI 2010 nr 3
  • ona

    Lina o Peter, jag kommer snart att göra din blogg till min startsida :D

  • Lina o Peter

    Haha! Jaså? Kul att höra! Tack tack! Jag älskar det här, tänk om marknaden var så att man kunde leva på att hålla på med detta.

  • ona

    Jag har för mig att jag har sett en blogg där skaparen gjorde reklam för en massa bröllopsföretag och blev i sin tur sponsrad av dessa för sitt eget bröllop. Då lyckades hon få ihop de saker hon själv önskade till sitt drömbröllop. Så, nog går det säkert att leva på också. Går det att leva på att modeblogga så går det garanterat att leva på att bröllopsblogga!

  • Martinaa

    Lina o Peter skrev 2009-10-17 08:30:11 följande:


    Ja våra bord är också smala, -70 cm.. Så därför måste löparna vara smala om det ska få plats tallrikar och allt på varje sida också. Synd det var fel färg, men som du sa så finns det ju billiga paneler lite här och var. Dollarstore brukar ha en del tror jag. Om inte festlokalen har då alltså.Kolla även vanliga gardiner, de är ju ofta 2,5 meter långa och ca 1,50 m breda, och går ju att klippa längs långsidan i så många "remsor" man behöver. Kan bli ganksa många meter "löpare" per gardinförpackning. Vet inte vilken färg ni ska ha men IKEA har även en gardin som heter SARITA för 79 kr per förpackning, den finns i lila, cerise-rosa, blått och svart.Lycka till!
    Ah, kikade på Ikea och hittade Sarita. Vi har vitt, blått och silver som tema och kanske skulle kunna ha den blå gardinen som löpare? Den såg väldigt tunn och genomskinlig ut, men får kika om vi åker förbi Ikea nån gång innan bröllopet. Annars får jag kika på nån textilaffär här i stan. Men tack för tipset i alla fall!
  • Lina o Peter

    Ja de är rätt tunna, har du handen bakom så lyser det igenom, men jag tror det kan vara rätt snyggt ändå!

  • Trollia

    Hej alla! Hur går det för alla med planeringen?
    Vi ska troligtvis också gifta oss i juni nästa år, har beställt klänning från Kina o kikat runt en hel del på olika bröllopssidor mm men har inte bokat lokal, kyrka mm ännu.. Men nu ska vi iaf iväg o kika på lokal imorgon o då plötsligt känns det mkt mer verkligt!

    Tänkte också på detta med smink och håruppsättning, hur har ni planerat för det?Är lite nyfiken på hur mkt det kostar i olika delar av Sverige?

  • Lina o Peter

    Jag ska göra sminket på Make Up store (M.U.S) och här kostar det 995 kr och då ingår provsminkning samt sminkning dagen D, och man får produkter för hela summan.

    Håret ska en kompis som är frisör fixa åt mig.

    Kul att kika på lokal! Hoppas det blir tokbra!

  • gumzan

    I Kalmar är det lite olika, vissa tar från 600-900 kr timmen för uppsättningen samt 400kr extra för make.
    Andra har paket pris från 2800 ?! osv osv

    Själv har jag en tärna som ska hjälpa mig med håret, beställa löshår osv, samt make up. Hennes syster är make up artist o modellar lite, så vi skulle fixa nån super makeup som håller gela dagen :)

  • gumzan

    hela dagen menar jag, lite knepigt att skriva med en bebbe i knät som sparkar på tangentbordet med fötterna....

  • Bettertogether

    Jag bor ju inte i Sverige, men där jag ska fixa mitt hår tar de 40 ? i timmen, alltså ca 400... och då ingår provkammningen före. Så cirka 80 ? skulle det bli för mej sa de :)

Svar på tråden JUNI 2010 nr 3