• didis

    Var är alla tanter när jag behöver dem???

    Ahhh! Var det därför ingen skrivit i tanttråden, för att den var stängd!

    I Jönköping skiner solen men ingen tid att njuta! Här ska packas och planeras och finns det någon tid över så har jag en tenta att göra.

    I kväll ska jag på fest! Inte sådan där fest som tanter som jag brukar gå på med middag och dans utan en med mer ungdomlig prägel (hörde ni hur tantigt DET lät!). I en lägenhet, minsann och man får ta med egen dricka.

    Det kunde jag ju itne tacka nej till så jag åker hem till familjen i morgon bitti istället, sedan ska jag vara hemma ti-sö veckan därpå så vi träffas ovanligt mycket ändå.

  • didis

    Jordgubbssåsen får du behålla för min del men annars lät det kanongott!!

    Tjejen jag ska till idag är muslim hävdar hon (men inte så rättroende direkt, vi har pimplat vin tillsammans förut!) jag hoppas hon bjuder på någon rolig mat jag inte ätit förut, har ingen aning om vad som räknas som irakisk mat.

    Nu säger hon själv att hon inte är matproffs direkt, hon funderat faktiskt på catering (för 10 pers!) så jag kankse inte ska ha alltför höga förväntnignar...

    Å andra sidan bjöd jag på ugnspizza senast hon var hos mig men hallå! jag har nästan inget kök här i Jkpg!


    Fjällbruttan skrev 2009-10-09 16:26:06 följande:
    Vi vräker på banan, vaniljglass, toppar med hackad daim och chokladsås och vispad grädde Och bara för att jag läskigt nog inte gilla choklad nu när jag är gravid ( är en chokladgris annars) så har jag på jordgubbssås
  • didis

    Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

    Nu ska jag logga ur och gå och göra mig iordning. Funderar på hur jag ska lösa problemet med att cykla i klänning utan att frysa ihjäl... måste ta hit varmare kläder hemifrån!

    party party!!

Svar på tråden Var är alla tanter när jag behöver dem???