Inlägg från: evigtkär |Visa alla inlägg
  • evigtkär

    det heter b o r g e r l i g t


    Det här kallas för mobbing. ALLA kan inte stava även om man är född i Sverige och har gått i svensk skola. Det kallas för dyslexi. Vissa människor kommer aldrig att lära sig hur vissa ord stavas men de har väl ändå rätt att få skriva på forum utan att människor som ni hoppar på dem!


    Man ska ju inte behöva sitta och kopiera in sin text i Word för att rättstava innan man skriver ett inlägg, bara för att göra er trångsynta människor nöjda.... eller hur ?!?


    Var lite medmänskliga och höj er över sådana skit saker som att alla faktiskt inte KAN stava.




  • evigtkär

    Om jag upplever det ni skriver som mobbing, vem är då du att säga att det inte är det. Jag har själv blivit mobbad i från 3:an till sista året på gymnasiet, så jag anser att jag är kvalificerad att använda ordet mobbing när jag tycker det passar!


    Jag skriver själv som en kratta men varit på gränsen till att få "stämpeln" dyslexi. Jag kände mig otroligt ledsen och utpekad när jag läste er tråd. Jag msåte kolla upp ord som borgligt (stavade säkert fel) om jag ska vara säker på att jag stavar det rätt. Och har jag kollat upp det måste jag kolla upp det nästa gång jag ska använda det igen. Ett av mina problem är att jag aldrig lär mig vissa ord hur mkt jag än försöker. Men jag försöker komma över det och anser att jag ska få skriva på olika forum även om det inte är korekt svenska.


    Varje gång någon startar en sådan här tråd känner jag mig otroligt ledsen men jag tycker inte att jag ska behvöa använda stavningsprogram för att få skriva på ett forum!


     


     

  • evigtkär

    orkar inte kommentera mera. Spelar ingen roll vad jag skriver för du har bestämt dig för att du har rätt...

  • evigtkär
    Lilique skrev 2012-02-08 19:45:25 följande:
    Jag blev mobbad konstant under nästan 10 år och just därför vet jag bättre än att kalla saker, som inte är mobbing, för just mobbing.

    Om du känner dig utpekad i en tråd innehållandes många inlägg i vilka det poängteras att detta inte gäller folk med dyslexi (dessutom har du i samma tråd heller aldrig blivit nämnd eller syftad till) så förstår jag inte riktigt hur du tänker. Ledsen.

    Nej jag känner mig inte personligen utpekad. Ingen har nämnt mitt nick...


    Men jag vet att jag ofta gör de stavfel som nämnts och väldigt många med mig. Och jag vet att man blir ledsen av att läsa sådana här trådar och drar sig för att skriva på forum... Man får känslan att man inte är välkommen om man inte är lika perfekta som ni spräk poliser...

Svar på tråden det heter b o r g e r l i g t